Sabadell

La rutina no ha de canviar

Sabadell. L'equip arlequinat visita el feu d'un Ponferradina que es vol consolidar amb la fita d'encadenar la cinquena victòria en la lliga i afermar-se al capdavant de la classificació

De tres en tres i anar sumant. Aquest és el dolç costum que ha adquirit el Sabadell en les últimes jornades i, ara, els arlequinats només pensen a allargar la ratxa una setmana més. Això sí, per aconseguir-ho i encadenar la cinquena victòria, el conjunt entrenat per Lluís Carreras haurà de superar una Ponferradina força imprevisible, capaç de fer actuacions remarcables o decebre la parròquia. En un duel d'arguments, això sí, guanyarien els vallesans, que han demostrat en els últims partits el seu poder ofensiu i la seva capacitat d'adaptació a les circumstàncies. Això, de fet, és una característica clau, que sol marcar la diferència en una categoria tan disputada com la segona A. D'arguments, però, no es viu. En el negoci del futbol els resultats manen, i aconseguir-ne un de positiu a El Toralín requereix feina. I és que, tal com afirmava dijous Lluís Carreras, “el Ponferradina és un equip molt competitiu i la seva situació en la classificació no fa justícia”.

D'entrada, dubtes

L'equip d'El Bierzo ha fet una arrencada dubitativa. Això sí, tot i que els resultats no l'han acompanyat, les sensacions que transmet el bloc són força positives, a diferència dels últims dos cops en què el Ponferradina va jugar a segona A –i va baixar–. Els de Claudio Barragán també tenen alternatives en el joc i arriben a la cita d'avui amb la moral reforçada, després de vèncer amb remuntada en la visita al feu del Madrid Castella (1-2). Una victòria que, de fet, els va treure de la zona més perillosa de la classificació, on s'havien instal·lat després de sumar 4 dels primers 18 punts en joc.

En la llista del conjunt blanc-i-blau hi destaca la l'entrada de l'exporter del Girona Roberto Santamaría –baixa fins ara per una operació– i també caldrà vigilar la parella d'atacants que s'entreveu titular: Máyor i Yuri, que ha fet plegada cinc gols.

Hem de ser insistents i obtindrem bons resultats. L'últim triomf ens ha donat confiança
Claudio Barragán
tècnic del ponferradina
El Ponferradina és un equip molt competitiu i la seva situació en la taula no fa justícia
Lluís Carreras
tècnic del sabadell

Un precedent força llunyà

Si el Sabadell venç avui, el conjunt arlequinat assolirà una fita –encadenar cinc victòries– que té un precedent força recent: el curs de l'ascens (2010/11), en què l'equip entrenat per Lluís Carreras va superar de forma consecutiva la Grama, l'Atlètic Balears, el Sant Andreu, l'Ontinyent i el Castelló. Això sí, l'últim cop que els arlequinats van encadenar cinc triomfs a segona divisió A va ser fa més de 30 anys: entre la jornada 32 i 36 de la temporada 1980/81.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)