Sabadell

Antonio Hidalgo apareix quan menys se l'espera

Sabadell. Tothom dubtava del mitja punta de Granollers per la gran competència que tenia al mig del camp, però, amb el braçal de capità, ha pres la titularitat al fitxatge estrella, Uli Dàvila

Xavi Roca el va rescatar de l'ostracisme al qual havia anat a parar després de patir un ERO al Tenerife. Antonio Hidalgo, que va rebre moltes ofertes d'equips de segona B en aquest període, va continuar creient en les seves possibilitats com a futbolista de segona A fins que el Sabadell li va fer extensiva una proposta en el mercat d'hivern.

El conjunt arlequinat aleshores passava una mala època (encadenava 10 jornades sense guanyar) i ja començava a treure el cap la possibilitat del descens. La direcció esportiva va posar molts esforços a intentar que el fitxatge del veterà mitja punta no es filtrés. “Aportaré sacrifici i treball, a més de la meva arribada”, deia el 10 de gener quan el van presentar: “Quan un no té una cosa, la valora més quan la perd”, afegia.

Quan va arribar a l'equip, Hidalgo va demostrar totes aquestes característiques i va ajudar en gran part a una línia, la del mig del camp, que no acabava de trobar-se còmode en la categoria. Va trigar a marcar (fins després de 10 partits), però va agafar la titularitat tot just arribar en el partit contra el Numància i només la va deixar anar puntualment i amb intermitències. L'equip i ell, comodíssims plegats.

Renovació

Tothom coincidia que el jugador s'havia guanyat a pols la continuïtat. Hidalgo amb la seva veterania i entrega havia estat un dels principals culpables de la recuperació arlequinada en la segona volta, però la seva renovació no era tan clara. El Sabadell iniciava aquest estiu un procés de canvi d'imatge de la seva plantilla que feia que alguns no les tinguessin totes amb la continuïtat del granollerí. A més, Xavi Roca ja feia temps que havia iniciat contactes amb el Chelsea per a la incorporació d'Ulises Dàvila, cedit per un any.

Hidalgo finalment va renovar, però tot feia pensar que el seu paper quedaria en un segon pla, sobretot quan Carreras el va deixar fora de la convocatòria en el primer partit. Però el jugador no es va donar per vençut. De la mateixa manera que ho va fer quan va arribar en un moment en què els arlequinats estaven en el seu pitjor moment, el de Granollers ha tornat a aparèixer en la titularitat i amb ell al mig del camp l'equip ha remuntat la situació després d'un inici fluix en l'aspecte ofensiu.

DESPRÉS D'UN ERO

El jugador s'entrenava pel seu compte i confiava a poder seguir a segona A

CAPITÀ

Va ser escollit pels seus companys i és un exemple de caràcter i entrega

L'EQUIP NECESSITAT

El mig del camp i la davantera no han connectat fins que ell no ha aparegut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)