Sabadell

Ni concentració ni encert

Sabadell. El conjunt arlequinat va viure una inesperada derrota contra un Hèrcules que va fer molt poca cosa. Una molt mala primera part i la falta de gol van ser factors suficients per marxar de buit

HÈRCULES2

SABADELL1

Tothom estava confiat, excessivament potser, al terreny de joc, que hi hauria una victòria fàcil del Sabadell, i els de Carreras van acabar caient amb estrèpit contra un Hèrcules amb moltíssims problemes a fora i a dins de la gespa. La Nova Creu Alta va veure com el seu equip va tenir una primera part molt fluixa i plena d'imprecisions, fet que es va notar especialment a les dues àrees. Els arlequinats van notar molt més les baixes al darrere que no pas un Hèrcules que arribava amb set jugadors del filial (dos de titulars), i al final Portillo, que no havia jugat i havia estat molt criticat en la lliga, va donar vida a l'equip i al tècnic, almenys, una setmana més.

La primera falta de concentració, però, la van tenir els alacantins en una jugada en què entre Ramírez i Lanzarote gairebé sorprenen Juan Carlos (2'). Tot seguit, va començar el desgavell dels arlequinats, que amb moltíssima sort no van començar perdent ja en el minut 4. Perquè, en un contraatac, Nauzet va cometre penal i Portillo va marcar i va ajustar el seu xut al pal. Pino Zamorano va demanar que es repetís la pena màxima i aquí l'ex del Nàstic va ajustar tant al pal que la fusta va escopir les possibilitats d'avançar-se que tenia el seu equip. A partir d'aquí, el Sabadell va tenir una tímida reacció a través de Collantes (12') i Hidalgo (16'), però de seguida es va veure que l'equip no carburava bé al darrere i fluixejava al davant, on no aconseguia trenar amb facilitat i, sobretot, no encertava en els nombrosos acostaments. A partir d'aquí, Collantes va posar en evidència la defensa herculiana, que va permetre arribar als arlequinats fins a tres vegades abans que Portillo, amb una altra badada en defensa arlequinada (42'), en posés dos d'avantatge per als de Mandiá.

La segona meitat va ser completament diferent, perquè el Sabadell va estar molt més concentrat i l'únic que li va faltar va ser l'encert. Lanzarote avisava amb una pilota que besava la fusta (47') i Collantes treia un xut massa desviat.

Gato, en canvi, sí que va permetre somiar a la seva afició amb un cop de cap a un servei de córner de Lanzarote, però el partit no va donar més de si. El Sabadell, desesperat, ho va començar a provar amb pilotes llargues i Aníbal hauria pogut empatar si a més de força li hagués donat precisió a la seva rematada en el temps afegit.

SABADELL: Nauzet, Òscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Gato, 70'), Espasandín, Juanjo, Hidalgo (Ulises Dàvila, 56'), Arteaga (Fito, 46'), Lanzarote, Aníbal i Collantes. HÈRCULES: Juan Carlos, Pere (Raúl, 77'), Cabrera, Mora, Sellés (Diego Rivas, 46'), Arbilla, Edu Bedia (Guille, 46'), Sardinero, Clausí, Gilvan i Portillo. GOLS: 0-1 (30') Portillo. 0-2 (42') Portillo. 1-2 (74') Gato. ÀRBITRE: Pino Zamorano. T.G.: Als locals Nauzet, Antonio Hidalgo, Aníbal i Espasandín; als visitants Cabrera i Juan Carlos. T.V.: Al local Lanzarote per vermella directa un cop acabat el matx. PÚBLIC: 3.820 espectadors a la Nova Creu Alta.
Els jugadors juguen amb una pressió afegida i espero que aquesta victòria ens la pugui treure
Juan Carlos Mandiá
tècnic de l'hèrcules
M'emprenya la derrota perquè crec que som millor equip que aquest Hèrcules
Lluís Carreras
tècnic del sabadell

Lanza a Pino Zamorano: “Retira't”

Marxava Manu Lanzarote de la zona mixta de la Nova Creu Alta amb cara de pocs amics sense voler-se aturar amb cap periodista. Minuts abans, l'extrem va ser expulsat al túnel de vestidors després del partit per haver dit al col·legiat Pino Zamorano: “Quin espectacle que has fet! A veure si et retires!” El col·legiat ho va recollir a l'acta i va decidir sancionar-lo. És molt probable, doncs, que li caigui un partit de sanció, ja que no hi ha hagut cap insult ni la desconsideració és greu. D'aquesta manera, Lanza es perdria el pròxim partit de lliga, ja que si la sanció no passa de quatre partits, no s'ha de complir en la copa, que el Sabadell juga aquest dimecres contra el Còrdova (21 h).