Sabadell

Dos joves del filial, cap a Las Palmas

Sabadell. Carreras, que no podrà disposar de Gato i Moha, ha convocat per primer cop aquest curs futbolistes del planter, Arnau i Èric

El desgast del Sabadell en el partit de copa contra el Còrdova tindrà algunes conseqüències en l'onze de demà a Las Palmas. I és que el tècnic, Lluís Carreras, que finalment podrà disposar de Moha, té les baixes de Juanjo i Gato, que dimecres van acabar tocats i s'afegeixen a la llista de lesionats formada per Baha, Olmo, Eneko, Abraham Paz i Tortolero. L'entrenador de Sant Pol de Mar, doncs, donarà l'alternativa a dos joves del filial: el mig Arnau Garcia i l'extrem Èric Reverter. Serà el primer cop aquest curs que el mister completa la llista amb futbolistes del Sabadell B, que milita a segona catalana. Els dos joves, de fet, ja van estar a les ordres de Carreras durant la pretemporada i, amb el filial, han tingut una presència contínua: han disposat de minuts en tots els partits. Arnau Garcia, que durà el dorsal 39, s'ha afermat a la medul·lar i ha disputat 358 minuts en les sis jornades, mentre que Èric –dorsal 26– també ha tingut força protagonisme (304').

Els dos jugadors, doncs, agafen el relleu dels tres futbolistes del filial que el curs passat van ser convocats en la lliga: Aleix Domínguez, Jonathan Collado i César. Només Aleix, que va disputar els últims dos minuts en el Sabadell-Valladolid de la jornada 19, ha debutat a 2a A.

En lliga, Carreras va convocar tres jugadors del filial el curs passat i Aleix va debutar

Els de la cua, assignatura pendent

Lluís Carreras va explicar ahir que, en la cita de demà, cap dels dos equips “es pot permetre perdre més partits consecutius”. I és que el Sabadell, que s'havia enlairat amb una gran ratxa de quatre victòries seguides en lliga, ha encadenat dues derrotes contra dos conjunts amb urgències: la Ponferradina i l'Hèrcules. Els arlequinats, doncs, s'intentaran treure l'espina al camp de Las Palmas, que és vintè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)