Sabadell

Ja hi tornem a ser

Sabadell. Els arlequinats acumulen sis lesionats, més la baixa per sanció de Lanza per al partit contra el Còrdova. Ahir, ni Olmo ni Juvenal van acabar l'entrenament, per molèsties musculars

La temporada passada, les lesions van castigar un Sabadell que va acabar patint per la permanència i enguany els problemes musculars tornen a obligar Lluís Carreras a crear alternatives imaginatives per suplir-les. Les pitjors notícies possibles queien ahir com una llosa a Sant Oleguer quan Olmo marxava amb crosses de la sessió amb gel a la part inferior de la cama i Juvenal abandonava l'entrenament abans d'hora per una estrebada fent un rondo. El migcampista equatoguineà no va acabar en òptimes condicions el partit contra Las Palmas i ahir es va ressentir del genoll.

Encara s'ha de saber l'estat de la lesió de tots dos jugadors, tot i que Lluís Carreras no comptava amb Olmo per al partit contra el Còrdova abans de sentir dolor al bessó.

Bones notícies

Ciércoles va aparèixer a l'entrenament per fer treball específic amb el preparador moments abans de marxar a avaluar els seus problemes a l'adductor amb una ecografia. Un treball específic que també van realitzar instants abans Baha i Abraham Paz.

El central gadità va acabar l'entrenament amb la resta del grup i es comença a especular amb l'opció d'incloure'l en la llista de dissabte vinent contra el Còrdova. Qui sí que ho farà si no hi ha cap sorpresa d'última hora és Eneko Fernández, recuperat de les molèsties musculars.

Per altra banda, Dani Tortolero ha millorat força de l'hèrnia discal que l'ha mantingut fora en els últims partits tot i el pessimisme que regnava darrerament al voltant de la seva lesió. Tortolero ha iniciat un tractament específic i mira amb esperança el futur.

BONES NOTÍCIES

Eneko va fer la sessió amb tot el grup i Paz es va incorporar en l'últim tram
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)