Sabadell

“Ni ratxes ni hòsties”

Sabadell. Els arlequinats arriben a la cita d'avui amb la necessitat de guanyar per trencar la mala dinàmica. Lluís Carreras diu que l'única cosa que falta és marcar per deixar enrere els fantasmes

Ningú no vol fer saltar les alarmes al Sabadell, ni recordar males dinàmiques passades ni tan sols mirar cap a la infermeria on reposen cinc jugadors. Només importa el proper partit i, per això, els arlequinats han completat una intensa setmana d'entrenaments que fa ser optimista i enèrgic un Lluís Carreras que somreia a la sala de premsa tot i els quatre partits sense guanyar. “He vist com s'han entrenat els jugadors i per això confio en una victòria demà. Tots hi confiem, sense deixar de banda, és clar, que juguem contra tot un Còrdova”, deia el tècnic arlequinat.

Amb tot, no es pot amagar que els arlequinats estan passant per un mal moment. Quatre partits perdent, amb un bagatge de set gols en contra, dos a favor, zero punts i una dolorosa eliminació en la copa precisament contra el rival d'avui, el Còrdova. Tot plegat, una situació, amb baixes (5) incloses, que comença a recordar la ratxa de dotze partits sense guanyar que va tacar la temporada del debut a segona divisió. “Només falta que la pilota entri; si hagués entrat en algun dels partits que hem jugat no parlaríeu ni de ratxes ni hòsties”, afegia fent broma el tècnic, que més tard es va excusar per l'expressió.

Diferències

Tothom coincideix que el d'avui serà un partit molt diferent del que va suposar l'eliminació arlequinada en la copa. Començant pels onze titulars, sobretot al Còrdova, que no tindrà res a veure amb el de fa dues setmanes. “Crec que tots els partits són diferents, per totes les circumstàncies que l'envolten”, deia el tècnic arlequinat, que mira amb menys preocupació la infermeria que la setmana passada.

I és que Juanjo, Abraham Paz i Eneko tornen de les seves lesions i sembla que tots tres seran titulars. Es van entrenar ahir amb total normalitat amb el grup i estan rendint al 100%. Carreras, però, es vol curar en salut i esperar a demà per veure l'evolució d'aquests jugadors tocats. Per aquest motiu, ha convocat dinou jugadors (inclosos Lanzarorte i Èric Reverter, del filial) i demà abans del partit en descartarà dos.

Optimisme a Còrdova

Els de Bergés, que arriben en una bona ratxa de resultats, confien plenament en les possibilitats de l'equip, no només per al partit d'avui, sinó per a la resta de la lliga. “El Còrdova tornarà a jugar aquest any la promoció”, afirmava el mig López Garai.

Si guanyem el partit contra el Sabadell, ningú ens farà baixar de la zona alta
Aritz López Garai
mitjapunta del còrdova
Només falta que la pilota entri; si hagués entrat en algun partit, no parlaríeu ni de ratxes ni hòsties
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
No sóc optimista, sóc realista. I em dóna molta confiança com s'estan entrenant i com estan els jugadors

El comitè denega la cautelar a Manu Lanzarote

Al matí, Lluís Carreras es mostrava esperançat amb el fet que li poguessin treure el partit de sanció que queda a Lanzarote i, minuts després, el comitè de competició deia que el recurs no havia prosperat. El Sabadell, moments després de conèixer la resolució, va demanar la cautelar per a l'extrem de la Mina i a la tarda el comitè la hi va negar. Lanzarote, així doncs, complirà amb el segon partit de sanció, contra el Còrdova, per haver mostrat desconsideració a l'àrbitre del Sabadell-Hèrcules, Pino Zamorano.

El jugador, quan era al túnel de vestidors i l'àrbitre, al terreny de joc, segons versions del club, va etzibar: “Quin espectacle que has fet. Retira't.” El col·legiat no el va sentir, però sí un informador, que va instar Pino Zamorano a posar-ho a l'acta. Tot i les mostres de penediment del jugador, que haurien atenuat la sanció, tal com esperaven dins de l'àrea tècnica arlequinada, Lanza es perdrà el partit d'avui, igual que es va perdre el matx contra Las Palmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)