Sabadell

DAVID DE NAVAS

PORTER DEL SABADELL

“El principal és que el conjunt sigui el beneficiat”

En la seva setena temporada a Sabadell és suplent per primera vegada i assumeix amb professionalitat la seva condició

Està convençut que l'afició està al costat de l'equip

Quan David de Navas (Alcobendas, 1976) parla, tothom calla i escolta. Rere el seu rostre seriós s'amaga un lideratge que tots els companys segueixen. “Parla poc però quan ho fa, tot el vestidor el respecta”, diu qui el coneix. N'hi ha per això i molt més: setena temporada al Sabadell i en un gran estat de forma. Ara, però, tasta les mels de la suplència com mai li havia tocat fer en els anys a 3a, 2a B i 2a A, però ell, seriós i respectuós, espera l'oportunitat i tot, confessa, pel bé de l'equip. Tal com ho diu, és per creure-hi.

Com ha encaixat la suplència?
Com sempre, intentant treballar al màxim. Ara juga Nauzet, i a mi em toca rendir al màxim en els entrenaments per no abaixar el nivell i per si algun dia em toca jugar. El més important és que el conjunt sigui el màxim beneficiat.
És fàcil dir-ho...
És que és vital per a l'equip, es jugui o no es jugui intentar rendir al màxim, i així tothom manté el nivell. A més, el conjunt té un bon ventall per escollir.
La irrupció de Nauzet està sent impressionant. Com el veu?
És un porter molt complet en totes les seves facetes i ara, a més, li estan sortint molt bé les coses. Tant el Manu [tercer porter amb fitxa del filial] com jo hem d'entrenar-nos al màxim perquè mantingui i pugi el seu nivell i així que l'equip es vegi beneficiat.
Parlant de Manu, és un porter molt jove, de la casa i hi ha moltes esperances posades en ell...
Ja el coneixia des de fa molt temps perquè m'he entrenat a les categories inferiors i el veig força bé. Potser li està costant una mica agafar el ritme, perquè la diferència entre el filial i el juvenil [l'any passat era el porter titular del B a segona catalana] amb la segona divisió és molt gran, però ell s'està integrant bé i està absorbint molt bé la feina.
I parlant de l'equip, com està el vestidor després d'aquest seguit de resultats?
Ara l'única cosa que volem és guanyar, és clar. Acumulem una mala ratxa més de resultats que no pas de joc, perquè penso que hem estat superiors a molts equips. L'única cosa que falta és rubricar-ho amb un bon resultat, tot i que és difícil a Gijón, com en qualsevol altre camp de segona.
Vostè que coneix la casa, com està veient aquesta segona temporada a segona divisió?
La gent que ens segueix des de sempre sap que això només és un seguit de mals resultats. Al principi vam passar una petita mala ratxa, després una de bona i va haver-hi gent que es va enfilar al carro, però qui ens segueix de sempre continuarà animant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)