Sabadell

Oliver i Benji, a la Creu Alta

Sabadell. El creador i dibuixant de la famosa sèrie, Yoichi Takahashi, pintarà a la tribuna de l'estadi arlequinat dos panells de fusta amb els principals personatges d'aquesta saga

La mà dels nous inversors japonesos es començarà a notar aviat. Concretament, a partir del 9 de novembre, en què arribarà Yoichi Takahashi, creador i dibuixant de la sèrie d'Oliver i Benji, per pintar, a la façana de la tribuna de la Nova Creu Alta, diferents personatges de la saga japonesa.

Es tracta de diferents panells de fusta de 4x2,40 i 2x2,40 on Takahashi dibuixarà Oliver Atom, Benji Price, Mark Lenders, Bruce Harper, Julian Ross, Tom Baker, Dani Mellow, Ed Warner i els germans Derrik. I, acompanyant-los a tots, un nou personatge creat per l'autor amb la samarreta del Sabadell.

Votació popular

La idea que té el dibuixant és formular un concurs amb una consulta entre tots els socis per decidir el nom d'aquest nou jugador creat.

El 9 de novembre, Takahashi viatjarà a Sabadell i presentarà el projecte al públic a través d'una roda de premsa. A més, visitarà el club per conèixer la seva idiosincràsia a través dels nous inversors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)