Sabadell

Gel en la segona meitat

Sabadell. Els arlequinats van marxar al descans amb avantatge però van pagar la condició de visitants encaixant dos gols, l'últim en el 88' i de penal, en un terreny de joc que anava empitjorant

sabadell1

numància2

A mesura que anava avançant la tarda, el camp s'anava gelant a poc a poc. La pilota, en els últims minuts, corria massa i els jugadors, a l'àrea de Nauzet, queien cada vegada amb més assiduïtat. Julio Álvarez, en el penal decisiu, el de la victòria per al Numància, va relliscar en l'últim recolzament, però la pilota, en lloc de continuar besant la gelada brisa de Sòria, va anar al fons de l'escaire. Álvarez va convertir el gol en un càstig massa dur per al Sabadell. En la segona part, els de Carreras es van veure superats pels locals. Es van sentir molt més còmodes en els primers 45 i fins i tot van concretar l'ocasió més clara per mitjà de Moha, però es van desinflar a mesura que s'acostava el final. Els arlequinats van ser dominats i van acabar sucumbint a un Numància que va marcar dos gols com dues galledes d'aigua freda, gelada.

En el primer acte, el Sabadell va trobar espais per combinar als tres quarts. La pressió sobre els creadors no existia i Moha, Hidalgo i Juanjo van participar molt sotmetent el Numància amb la possessió. A partir del 20', però, hi va haver uns instants en què els de Pablo Machín van vorejar el gol. Del Pino va estavellar amb un cop de cap la pilota al travesser i Natalio va fallar en una vaselina a Nauzet.

Semblava, doncs, que el Sabadell estava avesat a patir perquè abusava massa de les pilotades llargues, en una espècie de crisi d'identitat. Ben al contrari. En una gran desmarcada de Moha a l'espai, el santboià va fer bo un excel·lent servei en llarg de Juanjo, el del Sabadell, i esquivant Herrerín va enviar la pilota al fons de la xarxa. Els arlequinats es van refer molt bé de la doble ocasió i van dominar fins al descans tot i rebre un parell d'assetjaments més.

Avançades les línies

En el canvi de camp, el Numància ho va veure més clar. Va sortir amb més empenta i va avançar les línies tenint la pilota. El Sabadell es va adaptar a aquest paper deixant avançar el rival i tallant i sortint al contraatac, però les ocasions eren vermelles. Juanjo, el del Numància, al bell mig de l'àrea hauria marcat si no hagués definit com els mals davanters, fluix i al mig.

Però en ple domini local, el Sabadell va quedar a les portes de la sentència amb una recuperació d'Ulises que va acabar en una mala elecció del mexicà rematant el pal curt en l'un contra un i enviant la pilota al lateral de la xarxa. Els arlequinats es començaven a sentir còmodes en el seu paper, però van tenir un únic error en la pressió pel costat de Lanza, i Juanjo Expósito, aquest cop sí, va definir com els bons davanters, a gol. El partit va embogir amb ocasions pels dos costats. Regalón va quedar a centímetres i Uli va tornar a fallar una gran oportunitat. El Numància no acabava de veure-ho clar, però es va trobar el gol després d'unes mans d'Abraham Paz dins l'àrea. Julio Álvarez va relliscar, el gel va acabar apareixent i el Sabadell va acabar castigat.

ÈRIC REVERTER S'ESTRENA EN LA TITULARITAT

El debat s'havia instal·lat en les últimes jornades. Collantes o Eneko? Carreras va respondre ahir a Sòria sorprenent i donant entrada a Èric Reverter, extrem esquerrà del filial que havia completat una excel·lent setmana d'entrenaments. El jugador s'estrenava, així, de sortida d'arlequinat després d'haver disputat 20 minuts entre dos partits (10 contra Las Palmas a domicili i 10 contra el Còrdova a casa en lliga). Ahir va estar discret en la banda esquerra, on només va participar en dues jugades de mèrit fins que Carreras el va substituir. Eneko va entrar al cap d'una hora de partit igual que Collantes, en substitució de Lanzarote.
NUMÀNCIA: Herrerín, Unai, Regalón, Juanma, Ripa; Bedoya (Larrea, 84'), Sunny, Julio Álvarez; Del Pino (Nagore, 92'), Juanjo i Natalio. SABADELL: Nauzet; Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Espasandín; Juanjo, Antonio Hidalgo, Moha (Anibal, 90'); Lanzarote (Collantes, 77'), Úli Dávila i Reverter (Eneko, 57'). GOLS: 0-1 (24') Moha. 1-1 (71') Juanjo. 2-1 (88') Julio Álvarez de penal. ÀRBITRE: Pérez Pallás (Comitè Gallego). T.G.: Als locals Juanjo, Regalón i Unai, i als visitants Moha, Pablo Ruiz i Toni Lao. PÚBLIC: Al voltant d'uns 3.000 espectadors a Los Pajaritos.
Hem fet un bon partit. L'equip ha estat prou bé per, com a mínim, puntuar
Mohammed el-Yaagoubi
migcampista del sabadell
L'equip ho ha donat tot. Crec que hem tingut el control del partit i hauríem pogut fer el 0-2
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Estàvem dominant el partit i just després de poder fer el 0-2 ens han fet el gol de l'empat