Sabadell

Juvenal, sempre al rescat

Sabadell. El migcampista sabadellenc és el quart jugador que menys minuts ha jugat, però dissabte passat va ser l'únic que va desllorigar l'atac quan el temps i el rival pressionaven més

La Nova Creu Alta mai s'ha caracteritzat per ser un estadi gaire calent i afectiu amb els seus jugadors. Normalment, premia més l'exuberància tècnica, física i golejadora, i castiga molt qualsevol dels errors que un jugador hagi pogut tenir. Per això, quan dissabte passat Juvenal va entrar al terreny de joc substituint un desencertat Hidalgo –normalment molt aclamat per l'afició; dissabte, no tant–, va haver-hi indiferència en la rebuda del capità. Estrany per a qualsevol altre estadi, la Nova Creu Alta no va rebre amb un aplaudiment tronador l'únic sabadellenc de la plantilla que ha protagonitzat el renaixement d'aquest Centre d'Esports i que va sortir recentment d'una difícil lesió al genoll.

Juvenal va entrar en el terreny de joc al minut 51, amb el Sabadell al davant en el resultat, però corrent molt de perill. Bàsicament perquè el Múrcia s'havia tancat molt al seu camp i sortia fàcilment al contraatac, l'autèntic malson de cada jornada a casa per als arlequinats. “No diria que el Múrcia s'hagi tancat; ha esperat que nosaltres entréssim a la seva xarxa i ha buscat la seva oportunitat”, va analitzar Lluís Carreras, que va admetre les dificultats que té l'equip per intentar penetrar en aquesta xarxa: “Intentem entrar per on podem, pel mig o per les bandes però en aquesta categoria tot costa molt.”

Lesió al genoll

Com que costava molt, Carreras va donar entrada a una alternativa que aquest curs havia emprat poc. Juvenal és el quart jugador, el tercer fins dissabte, menys utilitzat pel tècnic, al davant només de De Navas, Baha i Gato (sense comptar Èric, del filial). Val a dir que Juve en la seva primera titularitat de la temporada (a Las Palmas) va rebre un cop al genoll que, entre estudis i recuperacions, el van deixar fora durant sis jornades.

Però ni ell ni l'equip ho van notar contra el Múrcia. Juvenal, com sempre, es va oferir i va distribuir la pilota per dins i per fora. En l'últim minut, va rebre una pilota entre línies, la va filtrar cap a Ulises, que va provocar el penal i l'empat. Un altre cop, el sabadellenc va sortir al rescat, però segurament la freda tribuna de la Nova Creu Alta no se'n recordarà fins al dia del seu homenatge, que, dissortadament per als arlequinats, està cada vegada més a prop.

Llorente
241 minuts
Arteaga
207
Fito
197
Juvenal
175
Gato
153
Reverter
77
Baha
29
De Navas
0

El tema social, protagonista a la junta d'accionistes

Ahir el Sabadell va celebrar la junta ordinària d'accionistes en què es van aprovar els comptes de la temporada passada. La junta va tenir dues parts: la primera, amb un vessant molt més tècnic, i una altra en què el president, Joan Soteras, va respondre a les diverses inquietuds que li van expressar els accionistes en el torn de precs i preguntes. Soteras va reconèixer que, de cara a la temporada vinent, faran una millora en els preus dels abonaments que els donarà més marge per baixar els preus de les entrades. A banda de la preocupació evident per les baixes entrades que està registrant la Nova Creu Alta, molts equips s'han vist obligats també a fer una rebaixa respecte a les temporades anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)