Sabadell

El nivell global, a discussió

Sabadell. La irregularitat ha posat de manifest les dues cares d'un bloc capaç de golejar però que després no pot vèncer contra deu

L'afició del Sabadell no acaba d'estar contenta amb els resultats que ha aconseguit l'equip en els últims partits. El conjunt arlequinat no té la solidesa en el joc ni en els resultats que permet afermar-se a la zona del davant. De fet, darrerament ha deixat escapar victòries contra rivals assequibles i en situacions molt favorables, com ara avantatges en el marcador i/o superioritats numèriques.

Per aquest motiu, la qualitat de la plantilla està en dubte. Les crítiques s'han succeït en els últims partits perquè el mateix equip que va golejar amb solvència l'Almeria i el Xerez, està deixant escapar punts contra rivals inferiors o de la mateixa entitat. “Vam començar força bé la temporada, però últimament ens està costant una miqueta més jugar el nostre futbol”, afirmava Víctor Espasandín, lateral esquerre titular: “No tenim tanta claredat d'idees i també el pas dels partits, la càrrega física, l'estem notant una mica”, reconeix el gallec que, això sí, confia en la qualitat de la plantilla: “Ens hem de ficar mentalment a pensar que aquesta situació la podrem tirar endavant perquè tenim jugadors de sobres per estar a dalt i jo crec que al final ho acabarem estant.”

Juvenal, en la mateixa línia, creu que l'equip ha de millorar en alguns aspectes. “Tenim jugadors veterans i d'altres amb la joventut suficient per voler fer coses bones en el món del futbol. Tot això ho hem de canalitzar per portar-ho al benefici del col·lectiu. Som un equip més regular i més fiable que el curs passat, però encara ens queda una mica per arribar on volem arribar”, afirmava el capità, amb pes al vestidor, que defensa que no és una qüestió de ganes: “Prometo que nosaltres sortim a guanyar i volem els tres punts cada partit. Però no sempre surten les coses com un vol, i qui no vegi això és que no en sap, d'esport”, sentenciava.

L'equip sempre dóna el 100% per guanyar, i qui ho dubti, és que no en sap, d'esport
Juvenal Edjogo-Owono
migcampista del sabadell
Tenim jugadors de sobres per estar a dalt en la taula i jo crec que al final ho acabarem estant
Víctor Espasandín
Lateral del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)