Sabadell

La paciència, limitada

Sabadell. Les dificultats per fer un bon joc a la Nova Creu Alta han provocat que una part de l'afició sigui crítica amb l'equip. La plantilla ho assumeix però també demana suport

La superioritat numèrica desaprofitada pel Sabadell contra l'Osca i el Múrcia, i del discret empat contra el Mirandés, han fet perdre la paciència a part del poc públic que va a la Nova Creu Alta. Enrere queden les tretze jornades en què la temporada passada l'equip de Carreras va quedar sense guanyar amb una afició que esperava pacientment la victòria; ara, amb un equip sensiblement superior, demana al conjunt que millori, sobretot a casa.

“Volem marxar al descans de Nadal un pèl més amunt en la classificació. L'afició ens va deixar un regust amarg en l'últim partit, però s'intentarà fer-ho millor aquesta setmana”, va dir ahir Juanjo Ciércoles a la sala de premsa. I és que una part del gol nord va ser força crítica amb l'equip fins al punt d'arribar-lo a xiular tímidament contra el Múrcia. “Evidentment que ens va fotre, no tant per la xiulada, sinó perquè el partit es va posar al nostre favor i ens va acabar costant empatar. A l'afició se la pot entendre en aquest sentit, però també és cert que necessitem el seu suport”, se sincerava el migcampista, que insistia en la força que li dóna un públic “exigent”: “M'agradaria que s'omplís l'estadi. És important que l'afició ens doni suport per estar entre els vuit primers. Si no ho fa, és més complicat.”

L'equip, vuitè

El Sabadell és l'únic equip que es troba entre els deu primers classificats i es troba xiulets –tímids, això sí– a casa. Una situació que recorda l'exigència sobre el conjunt arlequinat en el primer any de Lluís Carreras a la banqueta, quan, en posicions d'ascens, l'afició va xiular l'equip en el partit contra l'Hospitalet. Un matx en què els arlequinats van perdre sent botxí de jugadors com ara Christian Alfonso, Cristian Gómez (Espanyol) i Cristian Lobato (Barça). “El rival també juga les seves cartes i tot costa molt”, afirmen des del cos tècnic arlequinat. “Nosaltres som els primers que volem guanyar i qui no entengui això és que no entén res de l'esport”, deia també, la setmana passada, Juvenal.

CLASSIFICACIÓ

D'entre els deu primers, el Sabadell és l'únic que rep xiulets al seu domicili

L'AFICIÓ PARLA

La falta de contundència en les últimes victòries ha aixecat crítiques

Espasandín estarà de baixa quatre mesos

Després del diagnòstic realitzat abans-d'ahir pel doctor Jorge Ramírez juntament amb el doctor Cugat, els serveis mèdics del club van determinar que Víctor Espasandín haurà de passar pel quiròfan i que estarà de baixa quatre mesos. Per tant, el lateral esquerre no podrà tornar a jugar fins a l'abril, en el tram final de la temporada.

Espasandín, que estava sent un dels fixos per a Lluís Carreras, es va lesionar diumenge passat contra el Racing, un partit en què va disputar 70 minuts i del qual es va haver de retirar per un cop. La lesió dolorosa en un principi no semblava greu i després d'un seguit de proves es va determinar que té un trencament al tendó peroneal de la cama dreta. Una lesió molt poc freqüent, que gairebé sempre es produeix a causa d'una contusió, i per la qual el lateral esquerre serà operat avui pel doctor Cugat i el doctor Jorge Ramírez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)