Sabadell

De la virtut, el càstig més dur

Ocasions desaprofitades. El Sabadell només falla en l'eficiència però juga un dels millors partits de la lliga

LUGO1


SABADELL0


El futbol, tan injust de vegades i tan simple en altres, es regeix pels resultats. El Sabadell va desafiar ahir aquesta llei perdent contra el Lugo però fent un dels millors partits del curs. La pressió defensiva, la possessió de pilota, la quantitat i qualitat de les ocasions generades; tot va ser favorable als vallesans, que només van fallar en l'eficiència –amb un penal errat per Lanza–. La Nova Creu Alta va donar suport en tot moment a l'equip, conscient del titànic esforç dels seus homes, que van marxar dissortadament de buit.

Ni rastre dels dubtes que el Sabadell havia generat en els últims partits a casa. Els arlequinats van excel·lir en la primera meitat, en què van tenir, per molt, la possessió de la pilota. I quan no la tenien la recuperaven ràpidament. Precisament, recuperant la pilota és on els de Carreras van donar el millor d'ells mateixos perquè van generar ocasions. La primera i la millor en el primer acte va ser en un penal provocat per Aníbal, en què després d'una recuperació a tres quarts i de trenar i trenar, el davanter va caure dins l'àrea. Lanza va fallar, però els arlequinats no ho van acusar anímicament. De seguida van venir un cop de cap d'Ulises (18') i un xut de Juanjo (26'). Però de sobte l'excel·lent pressió defensiva va passar de ser una virtut a ser un càstig duríssim. Puntada en llarg de José Juan –el millor per als seus–, duel amb el cap guanyat pels gallecs i la centrada des de la dreta que pica en Moha –s'havia fet una carrera de 30 metres per evitar la transició– deixa la pilota franca a Òscar Díaz perquè remati a gol. Després de la represa, els arlequinats van monopolitzar la pilota però res va ser el mateix. El Lugo va defensar amb deu homes els darrers 40 minuts i, tot i que el Sabadell hauria pogut marcar en dues grans dobles ocasions (Ulises i Aníbal, en el 63', i Juvenal i Lanza en el 70'), no va poder evitar la desgràcia.

SABADELL: Nauzet; Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz (Baha, 76'), Òscar Ramírez; Juanjo, Antonio Hidalgo (Juvenal, 61'), Moha (Fito, 76'); Lanza, Aníbal i Uli Dávila. LUGO: José Juan; De Coz, Raül Fuster, Víctor Díaz, Manu; Rey, Pita; Pablo Álvarez (Iago Díaz, 68'), Rubén Duran, Tonetto (Juan Pérez, 63') i Òscar Díaz (Fran Sol, 82'). GOLS: 0-1 (36') Òscar Díaz. ÀRBITRE: López Acera. T.G.: Als locals Antonio Hidalgo, Òscar Ramírez, Aníbal,; als visitants Raúl Fuster, Rubén Duran. PÚBLIC: 3.028 espectadors a la Nova Creu Alta.
Hem estat sotmesos. El Sabadell ha estat molt superior en molts aspectes del joc
Quique Setién
tècnic del lugo
Hem estat millor a la segona meitat però no hem acabat de tenir ocasions netes i clares
Lluís Carreras
tècnic del sabadell

Entrada habitual però reconeixement del públic

Una altra vegada el nombre d'aficionats a la graderia de la Nova Creu Alta va decebre un pèl (no es va passar dels 3.000 i escaig, cosa ja habitual a l'estadi). Ni la campanya de recollida de joguines que va engegar el club amb la Creu Roja, en què donaven a l'aficionat que entregués una joguina una invitació per al matx d'ahir, va tenir influència en el nombre d'espectadors que ahir van anar a veure el partit en directe. De fet, el gol sud, que va ser on es van situar aquests espectadors amb invitacions, no va presentar una imatge gaire esperançadora, tot i que es van situar allà unes 200 persones, 195 més del que se sol veure. Si bé la Nova Creu Alta va ser excessivament dura en contra de l'equip en l'últim partit contra el Múrcia, en què el Sabadell va empatar contra deu homes deixant escapar un avantatge d'un gol, ahir els aficionats es van bolcar a defensar l'equip. El joc que va practicar l'equip va agradar especialment a uns aficionats que van cantar i van donar suport al Sabadell com poques vegades en els últims anys. “Avui ho hem fet tot bé, fins i tot l'afició ha estat millor que mai”, va expressar Manu Lanzarote quan es va acabar el matx. Tot plegat, retornant les bones sensacions a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)