Sabadell

Ja només pensen en l'Elx

Sabadell. Els homes de Lluís Carreras es van entrenar ahir a la tarda després de nou dies de descans, amb la mirada fixada en el Martínez Valero

L'Elx i l'Alcorcón, dos equips situats a la part aristocràtica de la taula, són els dos rivals que queden al Sabadell per acabar la primera volta. Amb el cap en aquests dos partits, el Sabadell va tornar ahir a la feina després de nou dies de descans. Els de Lluís Carreras es va entrenar a la tarda (19.00 h) a la Nova Creu Alta i van encetar la setmana d'entrenaments, que desembocarà en el matx al Martínez Valero de diumenge a les 17.00 h. Avui hi haurà sessió doble a Sant Oleguer (10.30 h) i el CAR de Sant Cugat (18.00 h) i, a partir de demà, tornaran les sessions úniques, incloent-hi la del divendres a la Creu Alta.

El conjunt de Carreras, que continua esperant els reforços per a la línia defensiva, té l'esperança d'acabar la primera volta amb els 30 punts que no van poder assolir en l'últim partit de l'any contra el Lugo. Al club consideren que aquesta xifra és clau si l'equip vol aspirar a les posicions de promoció d'ascens al final de temporada, un objectiu que ningú es plantejava al començament del curs. Les dues pilotes de partit les té contra els equips més durs de la categoria, però, a excepció de Tortolero, Olmo i Espasandín, la resta de la plantilla està disponible.

A l'espera dels dos nous defenses

Un cop obert un altre cop el mercat, la direcció esportiva del Sabadell té carta blanca per fer els dos fitxatges que li manquen a la línia defensiva: un central i un lateral esquerre, tot i que el club busca polivalència en totes les demarcacions defensives, són les prioritats per a un equip especialment castigat per les lesions en aquestes dues demarcacions. El club es planteja donar la baixa federativa a algun dels lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.