Sabadell

A Elx, disposats a tot

Sabadell. Els jugadors afronten el matx contra el líder destacat amb respecte però amb il·lusió i optimisme respecte de les seves possibilitats

No serà fàcil començar l'any guanyant. I és que el Sabadell visita diumenge el camp del líder destacat de la segona divisió: l'Elx. El conjunt il·licità ha guanyat tots els partits que ha jugat al seu estadi –és el millor local, amb 27 punts de 27 possibles al Martínez Valero– i ben segur que voldrà seguir amb aquesta ratxa immaculada per intentar augmentar o distanciar-se encara més respecte del tercer classificat, el primer equip que no assoleix l'ascens de manera directa. Tot i que admet que el desplaçament serà de gran dificultat, Antonio Hidalgo, migcampista del Sabadell, recorda que en aquesta segona divisió hi ha sorpreses contínuament a conseqüència de la igualtat que es viu entre els equips: “Serà el desplaçament més complicat de la temporada, però volem començar l'any guanyant. Anirem al camp del líder amb il·lusió, ambició i concentrats, ja que els petits detalls decidiran el matx”, explicava Hidalgo.

El jugador de Canovelles passa un bon moment de forma i ha participat en setze partits dels dinou que s'han disputat fins ara –de moment 1.139 minuts–: “Estic en un bon moment com a professional i satisfet amb la meva responsabilitat en l'equip”, afegia.

L'objectiu com a jugadors és arribar tan amunt com puguem. Lluitarem per jugar el ‘play-off'
Antonio Hidalgo
Jugador del Sabadell
A Elx tenim el desplaçament més complicat de la temporada, però l'afrontem amb il·lusió i ambició. Els petits detalls decidiran
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)