Sabadell

La consolidació de Goni depèn de la Nova Creu Alta

Sabadell. El central veu el seu fitxatge pel Sabadell com una gran oportunitat per fer el salt de manera definitiva en el futbol professional

Ahir el Sabadell va presentar l'únic fitxatge que, de moment, ha realitzat en aquest mercat d'hivern. Raúl Goni, que va signar amb el Sabadell pel que queda de temporada i una més, arriba procedent del Saragossa, equip que el va veure créixer, on va impressionar de ben jovenet, però que no li ha donat l'oportunitat de fer el salt de manera definitiva en el futbol professional.

Després d'un seguit de cessions (al filial del Madrid, a segona B, i a Cartagena, a segona A) que no van reeixir, Goni veu una gran oportunitat de rellançar la seva carrera amb el seu fitxatge pel Sabadell. “Vull ajudar l'equip en tot el que sigui possible per tota la confiança que m'han demostrat”, afirmava el jugador ahir a la sala de premsa Miguel Quereda, com a agraïment a l'aposta del club. “És un jugador contrastat tot i la seva joventut per tota la seva trajectòria en les categories inferiors. És el moment de fer el pas endavant i de demostrar la seva vàlua. Esperem que hi hagi central per a anys i que el contracte que vam signar sigui el primer de molts”, afirmava el director esportiu, Xavi Roca.

Lesió en un genoll

Perquè Goni, nascut el 1988, és una d'aquelles promeses del futbol malmeses per una difícil lesió en un genoll. Abans, però, amb 20 anys, va arribar a ser titular amb el Saragossa de Marcelino García Toral, en un moment en què tots els centrals estaven lesionats. Allà es va afermar i fins i tot va arribar a ser internacional sub-21. Una internacionalitat maleïda perquè en un partit amistós a Cartagena el jugador es va trencar els lligaments encreuats i va veure interrompuda la seva titularitat, a la qual va tornar amb comptagotes després de la lesió, però només amb Marcelino a la banqueta.

La falta de minuts va obligar el conjunt aragonès a cedir-lo al Madrid B i el Cartagena (la temporada passada va jugar quinze partits, deu dels quals en l'últim tram de lliga), on no va tenir sort perquè el club de la seva vida, tal com va reconèixer, ha decidit alliberar-lo encara que es reserva l'opció de reincorporar-lo al final de la temporada 2013/14.

Entrant en dinàmica

Ahir el jugador es va exercitar amb els seus companys a les pistes de Sant Oleguer per estar disponible diumenge mateix contra l'Alcorcón. Goni s'ha trobat amb excompanys del Saragossa com Antonio Hidalgo i Eneko i d'altres de la temporada passada a Cartagena com Abraham Paz i Juan Collantes. “Es nota que és un gran vestidor”, va dir.

LA SEGONA INCORPORACIÓ,
JA PERFILADA

Tal com va informar el mateix club arlequinat a final d'any, el Sabadell busca dos jugadors per reforçar-se en el mercat d'hivern. I sembla que ja els ha trobat. A banda de la incorporació de Raúl Goni, el conjunt arlequinat ja té clar qui vol com a segon fitxatge. “És un lateral esquerre que pot jugar de central”, va afirmar ahir Xavi Roca, que va reconèixer les dificultats que està tenint per tancar aquesta segona incorporació. El jugador, tal com va informar el director esportiu del Sabadell en la presentació de Goni, està negociant amb el seu club actual per rescindir el seu contracte i la situació està ara mateix encallada. Amb tot, Xavi Roca manté l'esperança d'incorporar-lo a curt termini i si no fos així el club continuaria pentinant el mercat a la recerca d'un jugador que compleixi amb el perfil.
Té l'oportunitat de fer el pas que tots desitgem. Tant de bo hi hagi, amb ell, central per a anys
Xavi Roca
director esportiu del sabadell
Estava en una situació difícil i agraeixo al Sabadell la confiança mostrada en mi
Raúl Goni
central del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)