Sabadell

El valor del factor casa

Sabadell. L'equip arlequinat afronta dos partits seguits a la Creu Alta amb la fita de reprendre la bona línia i reconciliar-se amb l'afició, que fa dos mesos que no veu els seus guanyar al Vallès

El 10 de novembre, un gol de Manu Lanzarote des dels onze metres va permetre al Sabadell aconseguir la victòria contra l'Osca (1-0), en un partit molt igualat. Des de llavors, ja han passat dos mesos i el rendiment del conjunt arlequinat davant la seva afició ha sofert un sotrac. I és que els de Lluís Carreras han sumat un parell de punts en tres partits com a locals. El calendari, això sí, oferirà als vallesans la possibilitat de treure's l'espina i, de retruc, enganxar-se de nou a la lluita de les ambicions: arriben dos partits seguits a casa.

La fita amb què els sabadellencs afronten les dues cites, doncs, està marcada. És moment de reprendre la bona línia i reconciliar-se amb una afició exigent, que en les últimes sis jornades a casa, només ha assaborit un cop la victòria (6 punts de 18). Les cites, això sí, són d'allò més exigents. Diumenge que ve, l'equip arlequinat rep la visita del segon, un Alcorcón que encadena una altra temporada brillant i està en la lluita per l'ascens gràcies al seu rendiment incontestable a casa. Com a visitants, això sí, els grocs han tingut força més problemes i han sumat 12 punts de 30.

La setmana que ve, d'altra banda, serà el torn d'un altre dels equips revelació. I és que la segona volta començarà amb el duel català contra el Girona, que és tercer i està vivint els moments més brillants de la seva història recent.

Un entrenament atípic

El bloc treballa amb vista a preparar els dos partits i ahir es va exercitar en un escenari atípic: l'Estadi Olímpic Lluís Companys. I és que els arlequinats volen preservar la gespa de la Nova Creu Alta i la de les instal·lacions de Sant Oleguer, i el CAR de Sant Cugat estava ocupat. Avui, això sí, l'equip tornarà a entrenar-se al camp de Sant Oleguer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)