Sabadell

Per aturar la sagnia

Sabadell. El conjunt arlequinat ha rebut gols en sis dels set últims partits a casa, una de les raons per les quals no s'ha afermat a la zona alta de la taula i no convenç el seu públic

Una de les últimes ordres i crits que es donen jugadors i tècnics del Sabadell abans de sortir al camp és centrar els màxims esforços a deixar la porteria a zero. Lluís Carreras i els seus consideren que només des d'aquí és on es pot sumar, i sobretot atenent l'eficàcia en atac que aquest any té el conjunt arlequinat.

Però aquests ànims no han servit gairebé mai en els últims partits a la Nova Creu Alta. L'equip no convenç els aficionats, que ara mateix es mostren escèptics amb la posició en la lliga. I és que han vist com en sis dels últims set partits a casa el seu equip ha encaixat almenys un gol. “Si els aficionats estan decebuts, imagina't nosaltres, que ho vivim des de dins”, afirmava Òscar Ramírez, que va qualificar alguns punts perduts a casa com a “immerescuts”.

Només contra el Lugo

Perquè el Sabadell va quadrar un molt bon partit contra el Lugo en l'última jornada a casa, en què va caure derrotat però va mostrar tot el seu arsenal al terreny de joc. Nauzet, però, va haver de recollir la pilota del fons de la xarxa per quarta vegada consecutiva.

Amb tot, Carreras espera revertir aquesta tendència mantenint la porteria a zero demà, en la visita de l'Alcorcón (segon), que segons el tècnic arlequinat “és el millor equip de la lliga, fins i tot per sobre de l'Elx”.

La recepta per aturar l'atac groc, a més, la relata el mateix tècnic: “Hem d'estar molt junts, ser molt intensos tot el partit, sense donar cap pilota per perduda ni caure en la trampa que ens deixin jugar, ja que són molt forts al contraatac.”

Sabadell - Lugo
0-1
Derrota tot i deixar les millors sensacions quant al joc de tot el curs.
Sabadell - Múrcia
2-2
Empat ‘in extremis' contra deu.
Sabadell - Mirandés
1-1
El gol encaixat va ser un llast per a l'equip contra un rival inferior.
Sabadell - Osca
1-0
Contra deu, els arlequinats van patir.
Sabadell - Còrdova
1-1
Una errada defensiva va marcar el partit.
Sabadell - Hèrcules
1-2
Sorpresa d'un equip gairebé mort.
Sabadell - Guadalajara
2-1
L'aiguat va marcar la jornada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)