Sabadell

Control per a la reconciliació

Sabadell. Els arlequinats es provaran contra l'Alcorcón, el segon classificat, en una Nova Creu Alta escèptica darrerament pels resultats i, sobretot, per la imatge oferta a casa

Lluny de les golejades contra l'Almeria i el Xerez a inicis de curs, el Sabadell passa un control exhaustiu en cada partit que juga a casa. L'afició arlequinada ha passat moltes jornades veient com el seu equip, que d'altra banda manté una posició més que tranquil·la –fins i tot privilegiada– a la taula, pateix amb cada rival. Ni jugant amb superioritat numèrica ni avançant-se primer ni havent de remuntar els arlequinats han convençut no només amb els resultats, sinó tampoc amb el joc. Ha arribat el moment, doncs, interpreta l'afició arlequinada, de respondre. De retornar la confiança mostrada en el partit contra el Lugo en què la Nova Creu Alta va elogiar l'esforç i el joc dels seus tot i la derrota.

De fet, si l'equip hagués tancat els partits a casa hauria pogut fer un salt en la classificació que l'aproparia als millors de la categoria. Precisament, contra un d'ells tenen cita avui a la tarda els homes de Lluís Carreras. Potser no és el millor convidat perquè els arlequinats s'examinin davant les 3.500 mirades que s'esperen demà a l'estadi, però pot servir com a revulsiu de cara a una segona volta, en què no existeix el llarg termini. De fet, pel tècnic, l'Alcorcón és el “millor equip de la categoria”: “Per joc, perquè té el màxim golejador, una mica per tot. Jo diria que ara que els hem vist tots, l'Alcorcón i l'Almeria són els dos millors equips”, va dir el tècnic divendres passat, sincerant-se.

Esquema similar

Els partits que més han costat a casa al Sabadell han estat contra equips que li han atorgat el monopoli de la pilota i han esperat per sortir al contraatac. I aquest serà el patró que seguirà l'Alcorcón, que amb tota probabilitat optarà per poblar el mig del camp per trencar la superioritat per dins que ofereixen els arlequinats. Carreras, però, de tantes vegades que li ha passat, ja està advertit d'aquesta mena de dificultats: “No hem de caure en la trampa. Segurament ens deixaran sortir alegrement, perquè ells són un molt bon equip al contraatac.”

Pel que fa a l'onze inicial, l'únic dubte que generen els precedents és qui acompanyarà Lanza en les dues posicions d'atac. Uli Dávila s'ha tornat un fix ja sigui a la banda o de fals 9; per tant la incògnita és si sortirà de la partida Collantes o Aníbal. La resta, inclòs Juanjo, recuperat del procés víric, els habituals.

A l'altre bàndol, Bordalás també genera només un dubte. Si alinear o no Dani Nieto suplint la baixa d'un fix com Fernando Sales. Sembla, però, que el tècnic alacantí es decantarà per Rubén Sanz.

Som un equip que hem demostrat no ser inferior, quant a proposta, a cap equip
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
No hem de caure en la trampa. Segurament ens deixaran sortir alegrement perquè ells són un molt bon equip al contraatac
Si l'afició està preocupada, imagina't nosaltres, que ho vivim des de dins
Òscar Ramírez
defensa del sabadell

Goni, convocat

El central, fitxat divendres passat i presentat aquest mateix dilluns procedent del Saragossa, va entrar a la llista de 20 que va donar Carreras en acabar l'entrenament d'ahir al matí. “El veig bé. Està rodat no quant a ritme de partits; sí, en canvi, quant a entrenaments”, assenyalava el tècnic, que explicava les raons del seu bon estat de forma: “El fet de venir i entrenar amb un equip d'una categoria superior et dóna un plus.” Amb tot, no s'espera que Goni surti de titular.

Olmo, operat

El Sabadell va informar ahir de l'operació del central Jesús Olmo, que va ser intervingut divendres passat per l'equip del doctor Cugat acompanyat pel metge del club, el doctor Jorge Ramírez. L'operació va anar sense cap complicació i es va procedir a una reconstrucció del teixit feble del tendó d'Aquil·les afectat a partir d'altres teixits del cos. Olmo passarà hospitalitzat encara uns dies i s'estima que la seva baixa sigui de cinc mesos, és a dir, fins que acabi la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)