Sabadell

Dinamisme obligat

Sabadell. El club confirma que posarà a disposició dels aficionats que es desplacin a Vila-real entrades a preus reduïts. Després d'una campanya de socis no reeixida, toca pensar coses noves

El Sabadell ja s'ha adonat que 18 temporades castigat en el futbol amateur són massa per tornar a il·lusionar l'afició amb un simple ascens. La flama de la pujada de categoria s'està apagant cada vegada més i s'ha passat dels 4.000 socis –arribats per molt poc– del curs anterior a superar per poc els 3.000 –segons dades estimades per aquest diari.

Tot això, sumat al fet que les entrades registrades cada partit amb prou feines arriben a 3.000, fan que la situació preocupi, i molt, l'actual junta directiva i els nous accionistes, que ja han proposat mesures per portar més gent a l'estadi.

Nova direcció

En aquest sentit, el club ha fet un gir en els últims mesos destinat a aturar aquesta pèrdua progressiva de socis. D'entrada, Soteras i la seva junta es neguen a baixar permanentment els preus de les entrades. “Qui vulgui venir al futbol que pagui, i els que no, que es quedin a casa mirant-ho per televisió. Serem els que serem, però, si més no, serem els de veritat”, va afirmar el president dilluns passat al programa Tribuna preferent de Ràdio Sabadell. Per tant, el màxim dirigent arlequinat va confirmar que hi hauria diverses mesures per abaratir el preu de les entrades, però sense perjudicar el soci.

Des del partit en què es van vendre al gol sud (a 5 euros) amb un èxit absolut, s'han succeït les diverses mesures sense un impacte tan gran. No cessaran, sembla, fins al final de curs i per aquest divendres, el club ja ha posat entrades més barates (15 euros) per a tot aquell que es desplaci al camp del Vila-real. Fer bullir l'olla, doncs, és l'objectiu de l'entitat, que s'ha espavilat també en la publicitat. Ara tots els autobusos de la ciutat passegen amb la campanya de socis de mitja temporada, que tot i no tenir un impacte inicial, s'espera que la marca Sabadell comenci a arribar a tota la ciutat d'on fa temps que ha desaparegut.

POLÍTICA DE PREUS

El club no abaixarà els preus contínuament per no perjudicar el soci
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)