2a divisió A

“És difícil frenar el talent del Barça B”

Lluís Carreras. Entrenador del Sabadell

Lluís Carreras té molt clar que el duel català d'aquesta tarda serà una cita exigent, però espera que la resposta del seu equip sigui la mateixa que va tenir en els últims dos partits a la Nova Creu Alta. Del Barça B, el tècnic arlequinat en remarca sobretot la qualitat dels jugadors, fet que complica de valent les coses. “En futbol pots contrarestar la tàctica o l'estratègia, però el talent és una cosa molt difícil de frenar”, va afirmar Carreras, que va detallar quin Barça B s'espera “Hem d'estar molt alerta, perquè buscarà fer jugades de superioritat numèrica en diverses zones del camp”, va dir.

Tot i les lloances a les virtuts del filial blaugrana, per l'entrenador del Sabadell és molt evident que el seu equip disposa de recursos per aturar la bona ratxa dels barcelonins, i relata com espera aturar-los: “Hem d'intentar estar molt junts i, sobretot, no deixar espais entre línies ni al darrere, i també hem d'intentar anar-los a buscar, per generar situacions de superioritat, perquè el rival és molt perillós en els u contra u.” D'altra banda, el bon bagatge dels últims dos partits com a locals, suposa un referent vàlid per afrontar amb optimisme el duel, segons afirma el mateix Carreras: “Hem de jugar com ho fem sempre; si sortim sabent el que hem de fer, amb la intensitat que hem mostrat sobretot en els últims dos partits a casa, és igual qui vingui.”

BUSCAR LA FÓRMULA

“Hem de jugar com sempre, amb la intensitat dels últims dos partits a casa, és igual qui vingui”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)