Barça B

“Per la idiosincràsia de l'equip, tenim coses bones i dolentes”

Eusebio Sacristán Entrenador del Barça B

Un pensatiu i pausat Eusebio Sacristán va comparèixer davant els mitjans de comunicació defensant la sort del joc i reconeixent que el rival els va superar en determinats aspectes del joc. “El Sabadell ha anat molt més al davant a la segona part i ha anat amb molta més intensitat. Nosaltres hauríem d'haver aprofitat aquesta ofensiva rival per trobar espais però no n'hem estat capaços. La seva intensitat els ha donat la victòria”, va analitzar el tècnic blaugrana, que reconeixia que el seu equip havia manegat el matx molt millor a la primera part que a la segona. “A la primera hem tingut molt més el control del partit. A la segona, l'empenta del Sabadell i la pressió els ha donat un plus, tot i que hem tingut alguna opció d'ampliar la diferència mitjançant Deulofeu.”

Eusebio va reconèixer que el seu equip estava “dolgut” per la victòria però no va reconèixer que li faltés res quant a lectura del joc i situacions. “Hi ha partits que aconseguim marcar aviat i mantenir-nos al davant, d'altres els aconseguim remuntar. Hem de tenir en compte que estem en una categoria molt igualada i competida i que tot i que hi treballem no podem guanyar tots els partits”, va sentenciar Eusebio, que va apel·lar a la lògica del futbol. “Hi ha situacions de joc que ens costa molt més per la idiosincràsia de l'equip. Igual que remuntem partits, de vegades ens el remunten a nosaltres.”

El tècnic blaugrana, com Lluís Carreras, va reconèixer la importància del gol abans del descans d'Antonio Hidalgo: “Ha estat molt important psicològicament per als dos equips. El 0-2 ens hauria donat molta confiança però en rebre un gol, al Sabadell li ha produït un efecte positiu i motivador. Així ha estat al principi de la segona meitat en què ells han cregut en l'empat.”

Muniesa, dimarts

Eusebio també va parlar de la possibilitat que Marc Muniesa s'incorpori als entrenaments del Barça B a partir de dimarts, quan els metges li donin l'alta.

LÒGICA DEL FUTBOL

“Treballem per guanyar tots els partits però hem d'entendre que és impossible”

EMPENTA

“Hauríem d'haver aprofitat la seva empenta per buscar els espais que deixaven”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)