Sabadell

La joventut està preparada

Sabadell. Fito, Llorente i Longás esperen la seva oportunitat per quan el físic de Moha i Hidalgo decaigui. Tots tres han estat titulars últimament i s'han mostrat com els futurs relleus

“El millor descobriment que ha fet Lluís Carreras aquesta temporada ha estat l'aportació del triple pivot amb Moha i Hidalgo d'interiors tot terreny”, afirmen membres de la plantilla i tècnics reconeguts. Tots dos jugadors, de 35 i 33 anys respectivament, ho han jugat pràcticament tot i aviat necessitaran un descans. Fernando Llorente, Longás i Fito, que ja s'han estrenat de titulars aquesta segona volta, es pressuposen com les opcions per quan els veterans decaiguin.

D'ençà que la jornada 3 l'entrenador de Sant Pol va apostar per canviar un matís al mig del camp, Moha i Hidalgo només s'han perdut dos partits cadascun. En aquest punt de la temporada, tots dos van demanant un descans i Llorente, Longás i Fito ja s'han situat com uns bons relleus. Els dos primers van tornar a jugar de titulars diumenge després de moltíssim temps –per rellevar Juanjo, per lesió, i Moha, per descans– i Fito va tenir la seva oportunitat a Vila-real gràcies a la sanció d'Hidalgo. El de la Verneda, però, es va lesionar poc després de començar.

La prova, reeixida

El cos tècnic ara està augmentant la càrrega física dels entrenaments perquè vol tenir tothom preparat d'aquí a final de temporada. Interpreten que en el moment que els jugadors veterans abaixin el pistó físic o necessitin un descans han de disposar al màxim dels que ara són secundaris.

Perquè aquest any Carreras està fent poques rotacions, sobretot al mig del camp. Per això, el partit de Longás i Llorente de diumenge passat va ser un examen. “Va ser una sorpresa per a mi”, afirmava l'ex del Nàstic sobre el fet d'entrar de titular a Guadalajara: “Em vaig trobar molt bé. Tinc confiança, tot i que ja em veia bé en els entrenaments.” Després d'aquesta prova, el tècnic va quedar prou satisfet perquè en el futur pugui tornar a comptar amb ells. Físicament, si no hi ha cap lesió, estaran en òptimes condicions i han demostrat que la qualitat, tot i no jugar, no l'han perdut pas.

MOHA I HIDALGO

Tenen 35 i 33 anys respectivament i ho han jugat gairebé tot en aquest curs

LLORENTE I LONGÁS

Van fer un molt bon partit després de mesos sense ser titulars i jugar 90 minuts

FITO MIRANDA

Recentment ha sortit d'una lesió, encara que a Vila-real va ser titular

Part intensa de la temporada

Des de fa dues setmanes, el cos tècnic ha augmentat la càrrega de treball en els entrenaments de l'equip amb l'objectiu d'arribar bé físicament a final de curs. Aquesta setmana, però, excepte ahir, el mal temps no ha permès incrementar la intensitat, ja que l'equip no ha pogut disposar, a causa del mal estat, dels camps de gespa natural.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.