Sabadell

La il·lusió té un preu

Sabadell. Els arlequinats tornen a fer un partit gris a casa i perden l'oportunitat d'afermar-se a la promoció contra un Ponferradina amb un de més els últims 20 minuts per l'expulsió de Nauzet

ponferradina3

sabadell0

Havia de ser el partit de la il·lusió per al Sabadell i va acabar sent un malson. El conjunt arlequinat va rebre una derrota inflada per la falta d'idees en la primera meitat, i de gol en la segona, i perquè va jugar amb deu homes i un jugador de camp a la porteria els últims 20 minuts, després que Nauzet fos expulsat. L'equip retrocedeix llocs en la seva cursa per la promoció d'ascens per culpa d'una derrota dolorosa: era un rival directe que no havia guanyat a domicili en tot el 2013 i en un estadi, la Nova Creu Alta, on aquest any tot havien estat triomfs locals. Un altre cop, els vallesans no van poder trenar en la zona de perill i es van passar més de 40 minuts sense xutar a porteria. En el segon acte, l'esma i els canvis ofensius van donar ales als de Carreras, sentenciats després per l'expulsió de Nauzet i amb l'obligació de posar Samu, lateral esquerre, de porter improvisat.

La pressió alta de la Ponfe va fer prendre alguns riscos als arlequinats, que van tenir la primera oportunitat en un cop de cap de Lanzarote que va sortir arran de travesser (3'). Els homes de Claudio Barragán van aconseguir robar pilotes als tres quarts de camp rival i, després d'un primer acostament (5'), va arribar una perillosa ocasió en un servei d'Acorán des de la frontal, rebutjat per Nauzet (12'). A poc a poc, el Sabadell es va anar fent el control del joc, creant des del darrere, però sense el dinamisme suficient per dins. De nou, no va córrer gens ni mica la pilota per la dreta, on el rival vigilava Lanza i Hidalgo i es posaven de manifest les dificultats per crear alguna cosa a l'altre costat, amb Eneko i Samu. En una de les poques incursions per la dreta arlequinada, Òscar Ramírez va centrar a les mans de Santamaria, que només va haver de tocar una pilota més en tota la primera part: per servir de porteria amb posterioritat a un lliure directe de Lanza, massa alt (28'). El conjunt lleonès també es va anar desinflant en les seves arribades, sobretot perquè va deixar de robar en camp contrari. Però, en canvi, va deixar entrar el Sabadell en els propis tres quarts per sortir al contraatac. Aquests van ser els ingredients per cuinar el primer gol, en què una pilota que semblava que sortia per la línia de fons va agafar desprevingut tots menys Saúl que la va introduir dins la porteria (36').

Reacció

El doble canvi en sortir dels vestidors, amb la substitució d'Hidalgo i Moha, amonestats, va donar una marxa més al Sabadell que va arribar amb freqüència al començament. Uli, que va entrar després del descans, va enviar als núvols un xut a l'àrea petita, en un error de Santamaria (51'), i Aníbal va rematar al pal una deixada de Longás (61), que també havia entrat en la segona.

El partit, però, es va acabar amb l'expulsió de Nauzet (70'), que va arribar tard en una pilota creuada. Amb Gato com a tercer canvi, Samu es va posar entre els pals. El nerviosisme i, sobretot, els dos gols en els últims minuts van deixar al Sabadell amb la sensació que, per il·lusionar, cal alguna cosa més que un lema.

SAMU, PORTER IMPROVISAT PER L'EXPULSIÓ DE NAUZET

No havien passat ni tres minuts que Lluís Carreras havia fet l'últim canvi, que el col·legiat Prieto Iglesias va expulsar Nauzet amb vermella directa. El conjunt arlequinat es va quedar amb deu homes per l'expulsió del canari i es va veure obligat a posar un jugador de camp per defensar la porteria. L'escollit pel tècnic va ser Samuel de los Reyes, que, a més, debutava a casa i havia fet un bon partit en el lateral esquerre. L'improvisat porter no va tenir gaire feina en els vint minuts que va jugar amb els guants, encara que va haver de recollir la pilota del fons de la porteria en dues ocasions. En el gol de Joni, Samu estava completament venut, i en el segon de Yuri, si bé hagués pogut fer alguna cosa més, el partit estava ja dat i beneït. La setmana que ve De Navas tornarà a ser el porter titular.
SABADELL: Nauzet; Òscar Ramírez, Abraham Paz, Goni, Samu; Llorente (Gato, 68'), Antonio Hidalgo (Longás, 46'), Moha (Ulises Dávila, 46'); Lanzarote, Aníbal i Eneko. PONFERRADINA: Santamaría; Carpio, Carlos Ruiz, Robusté, Alan Baró; Juande; Acorán (Nano, 78'), Isaías (Lafuente, 86'), Jonathan Ruiz, Saúl; i Yuri. GOLS: 0-1 (36') Yuri. 0-2 (82') Joni. 0-3 (92') Yuri. ÀRBITRE: Prieto Iglesias. T.G.: Als locals Antonio Hidalgo, Moha, Goni; als visitants Isaías, Carpio. T.V.: Al porter local Nauzet per vermella directa (70'). PÚBLIC: 3.717 espectadors a la Nova Creu Alta.
Hem posat tres homes al mig del camp i hem estat molt ben col·locats en aquella zona
Claudio Barragán
tècnic de la ponferradina
En partits en què ens costa marcar, hem de procurar mantenir la porteria a zero
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
Em pensava que arribava a la pilota. L'expulsió també és a causa de l'empenta de l'equip en atac