Sabadell

El Sabadell ofereix renovar a Espasandín

Sabadell. El club vol donar tranquil·litat al lateral esquerrà, que s'està recuperant d'una lesió que el tindrà fora encara tres mesos més

El Sabadell ha ofert una proposta de renovació a Víctor Espasandín, lateral esquerre que ara mateix s'està recuperant d'una greu lesió. El club vol donar confiança al jugador, que ha tingut darrerament una petita complicació en la rehabilitació i estarà tres mesos més fora dels terrenys de joc. “Volem que estigui tranquil, que no tingui neguit per tornar. Nosaltres estem al seu costat i, tot i que encara haurem de negociar serrells, volem que es recuperi tranquil·lament”, va assenyalar ahir el director esportiu arlequinat, Xavi Roca.

Espasandín es va lesionar en la jornada 18 al camp d'esports d'El Sardinero i, tot i que al principi no semblava una lesió greu, finalment es va comprovar que era un trencament del conducte peroneal de la cama dreta.

El jugador, fins aquell moment, era molt important en els plans de Lluís Carreras. Fins a la jornada 18 només s'havia perdut obligadament per sanció i lesió dos partits. “Estava rendint a un alt nivell. S'havia adaptat molt bé al club i a la categoria i tant de bo tinguem lateral esquerre per molts anys”, reconeixia Roca.

D'aquesta manera, el conjunt arlequinat va planificant la temporada vinent, en què haurà de fer front a un bon grapat de renovacions: fins a onze jugadors, comptant Espasandín, acaben contracte aquest 30 de juny.

S'entrenen quatre porters

Ahir a Sant Oleguer, on el Sabadell s'entrenarà també demà i demà passat (avui ho farà a l'estadi Lluís Companys), Lluís Carreras va voler provar alternatives a la porteria. El tècnic arlequinat no podrà disposar diumenge de Nauzet, expulsat contra la Ponferradina, i, si no hi ha cap contratemps, De Navas serà el titular. Ara bé, el tècnic ha de completar la convocatòria i ho podria fer amb Manu, porter del juvenil, seleccionat per Catalunya en les categories inferiors i que s'ha exercitat tot l'any amb el primer equip, o amb Adrià, meta de l'amateur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)