Sabadell

La temporada més dura

Sabadell. David de Navas va encaixar tres gols diumenge passat a Alacant en el partit del seu debut en aquest curs, en què, tot i complir com un professional més, ho passa malament

Ni per a l'home més implicat, experimentat i professional de la plantilla del Sabadell és fàcil quedar-se sense jugar. David de Navas va jugar diumenge passat contra l'Hèrcules per primera vegada aquesta temporada i ho va fer de la pitjor manera possible. Perquè sense tenir una responsabilitat directa i exclusiva, no va ser capaç d'aturar cap dels tres gols que va encaixar el seu equip, que va sortir golejat del Rico Pérez.

I és que no és la millor temporada per al porter d'Alcobendas, que ha assolit totes les fites positives del club en aquests últims anys. Amb ell entre pals, el Sabadell va pujar a segona B i també a segona A. Va ser el titular en la promoció d'ascens a Irun i també en la permanència de la temporada passada. Però ara està obligat a tastar la banqueta com mai abans li havia passat a la Nova Creu Alta, mentre el club va creixent en el futbol professional. “De Navas va tenir un cop molt dur el primer partit de lliga, i el segon en el partit de copa [en tots dos no va jugar]”, va reconèixer Lluís Carreras abans del partit. “I després s'ha acostumat a una situació que no li agrada. Mai, però, no m'ho ha demostrat”, hi afegeix.

Professionalisme

Tot i que el jugador mai no ha volgut agafar massa protagonisme en primer pla en els mitjans de comunicació, ni quan era titular ni ara que és suplent, tothom destaca que la seva feina sempre s'ha mantingut intacta. “Jo ja sé que vol jugar; De Navas em demostra cada dia que és un gran professional i que estima molt el club”, afirma Carreras: “Mai ha xutat la pilota ni ha dit res a la premsa, tot i que és evident que no li agrada.” I és que l'equip no s'ha ressentit mai de la seva feina sota els pals. De Navas continua treballant com si d'ell depenguessin els play-off, la millor manera de demostrar amor pels colors fins i tot en la temporada més dura.

Sé que ha tingut dos moments difícils perquè no va jugar: en la jornada 1 i en el partit de copa
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)