Sabadell

El somni és ara més lluny

2a divisió A. El Sabadell s'ha distanciat 8 punts de la promoció d'ascens després del correctiu de diumenge, la diferència més gran de tot el curs

Tot estava a punt per celebrar els mil partits del Sabadell a la Nova Creu Alta amb un triomf, però les coses no surten sempre bé i el conjunt arlequinat va rebre un dur correctiu contra Las Palmas, que, unit als últims resultats, l'allunya de la zona de promoció d'ascens. De fet, després de la clatellada de diumenge, el quadre vallesà va veure com els canaris, que ara marquen aquestes posicions, se situaven 8 punts per davant, que és la diferència més alta que hi ha hagut entre el Sabadell i la zona d'ascens en tota la temporada. La fita de lluitar per pujar, doncs, es complica de valent, malgrat que el tècnic, Lluís Carreras, sempre ha remarcat que l'objectiu de l'equip és consolidar-se i mirar cap al privilegi si el context així ho permetia en els últims partits. Aquest curs, el conjunt arlequinat ha estat sempre ben a prop de les places de promoció o, fins i tot, les ha ocupat. De fet, en nou de les 31 jornades disputades fins ara, el Sabadell ha ocupat una plaça que dóna dret a pugnar per l'ascens.

“He dit mai que l'equip estigués preparat per estar entre els sis primers?”, va qüestionar Carreras després del partit de diumenge, i hi va afegir: “El veig preparar per guanyar dissabte a Còrdova, i torno a insistir que fins a les últimes cinc setmanes no sabem on haurem de lluitar i cap on hem de mirar.”

La consigna al vestidor, amb tot, és oblidar l'últim partit i trencar la mala dinàmica amb vista a la setmana que ve a Còrdova, tal com va afirmar Samu diumenge: “Volem canviar aquesta ratxa en el partit vinent, anirem endavant que és el que realment cal fer”. Òscar Ramírez, d'altra banda, té una perspectiva idèntica a la de l'entrenador: “La derrota no ens fa replantejar els objectius i no pensem més enllà de la pròxima cita. Quan quedin poques jornades ja veurem a què podem aspirar”.

ENNUEGATS EN EL MATEIX TRAM

La mala ratxa que ha allunyat el Sabadell de la zona de promoció coincideix amb un tram de calendari en què els arlequinats han patit molt. Els de Lluís Carreras han sumat tan sols 1 dels últims 12 punts en joc i encadenen tres derrotes: contra la Ponferradina, l'Hèrcules i Las Palmas. Aquest tres rivals, precisament, van superar els vallesans en la primera mala ratxa del curs, una volta enrere. Contra els dos pròxims rivals, el Còrdova i l'Sporting, van empatar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)