Sabadell

Regenerar-se o morir

Sabadell. Duel de ferits al Nuevo Arcángel entre un Còrdova que acaba de perdre 4-0 contra el Castella i uns arlequinats recentment derrotats per 0-4 contra Las Palmas. Sobreviure, l'objectiu

Ni el Còrdova ni el Sabadell es plantegen ara tornar a mirar cap a la zona de promoció. N'han quedat ben escarmentats després de passar-se durant gran part de les jornades parlant-ne, i quan han tingut l'oportunitat d'afermar-s'hi, han fallat. L'última vegada, estrepitosament, perquè tots dos van caure golejats per 4-0 (0-4 en el cas del Sabadell) i, per tant, no volen ni sentir a parlar de la zona aristocràtica. No és que sigui una espècie de maledicció ni malastrugança, simplement tots dos equips necessiten bolcar els seus esforços a redreçar la situació i no pas pensar en què passarà en els mesos de maig i juny.

“Ara el que hem de fer és oblidar-nos de mirar cap amunt o cap a baix i concentrar-nos a guanyar a Còrdova”, assenyalava Pablo Ruiz, que posa l'accent en l'activitat defensiva: “Hem d'intentar tallar la ratxa de mals resultats i gols encaixats. Quan arribem al juny ja farem les valoracions pertinents. Fer-les abans és perdre el temps”, afegia. Ningú vol plantejar-se, doncs, el partit d'avui, com un dels pocs trens que queden per acabar en la promoció d'ascens.

Matisos defensius

Com que el Sabadell encadena quatre partits rebent gols (10 en els últims tres), la causa defensiva és cabdal per als arlequinats en aquest xoc. Per això Carreras ha insistit al llarg d'aquesta setmana en els entrenaments a reforçar amb els extrems la zona dels laterals per acumular més homes al darrere. “Hem de protegir la línia defensiva i també el mig del camp, perquè Juanjo és l'únic jugador que es desenvolupa bé posicionalment de pivot, i no el tenim.” D'aquesta explicació es pot extreure que Juvenal i Llorente jugaran al mig del camp. En la posició d'extrem, en canvi, hi ha el dubte que surtin des de l'inici Eneko –més generós en tasques defensives– o Collantes –més ràpid contra rivals amb la línia avançada.

El Còrdova és un rival fet per portar la iniciativa del partit. Vol tenir el protagonisme amb la pilota i puja molt les línies amb una pressió liderada per López Garai. Tot plegat, en un context en què es troben ferits per l'últim resultat rebut i pressionats per una grada exigent amb l'equip.

CAUSA DEFENSIVA

Els arlequinats reforçaran la línia defensiva i el mig del camp per no rebre gols
No ens podem permetre el luxe de mirar què ha passat. Des de dimarts que preparem aquest partit

ESCARMENTATS

Tots dos equips bolquen els seus esforços a redreçar la seva situació
El futur és Còrdova. Encara som al mes de març per pensar en més endavant
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Hem de tallar la sagnia de gols rebuts, l'equip se sentirà molt més segur i confiat
Hem d'oblidar-nos de mirar cap amunt o cap a baix. Només existeix Còrdova
Pablo Ruiz
central del sabadell
Confio que sortim a menjar-nos el rival per esborrar la imatge de Madrid
Rafa Berges
tècnic del còrdova

Viatja Arnau per l'allau de baixes

Lluís Carreras només ha deixat un home dels disponibles a Sabadell, Nabil Baha. La resta van viatjar ahir en TAV direcció a Sevilla, inclòs el lateral dret del filial, Arnau que debuta amb el primer equip en una convocatòria. El jugador ha estat cridat a files per la gran quantitat de baixes que té el Sabadell a la zona de la defensa. Tortolero i Òscar Ramírez estan sancionats i Raúl Goni s'haurà d'operar finalment pel trencament que tenia a l'adductor que el mantindrà dos mesos de baixa, aproximadament. Un possible recanvi per a la defensa hauria pogut ser Juanjo, si no hagués vist la desena targeta de la temporada contra Las Palmas. El jugador s'ha quedat a Sabadell juntament amb Moha, per un trencament fibril·lar, i amb Longás, amb una petita lesió al genoll esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)