Sabadell

Capgirant els objectius

Sabadell. Canvi de discurs en el conjunt arlequinat, que ha deixat de mirar cap a la fase d'ascens (a 8 punts) i ara només pensa a sumar els 50 punts veient el precedent del curs passat

Ja són cinc jornades sense guanyar (quatre derrotes consecutives) i, tot i que està lluny de la marca que va establir el conjunt arlequinat l'any passat amb 12, tothom vol curar-se en salut. “Ens hem d'aixecar ràpidament, encara queden molts partits en joc i hem d'arribar aviat als 50 punts; després, ja ho veurem”, deia Abraham Paz, un dels homes més influents del vestidor. “El que és primordial és obtenir els 50 punts, s'han donat circumstàncies per sumar-ne més, però ara anem pensant en el partit a partit per arribar com abans millor als 50”, coincidia Nauzet Pérez.

El discurs ha canviat radicalment en el si del vestidor arlequinat, que durant tota la temporada creia i, de valent, en la promoció d'ascens, i així ho feia notar públicament: “Estic convençut que aquest equip jugarà la promoció d'ascens”, assenyalava Nabil Baha en una entrevista a aquest diari. “El meu principal objectiu és portar el Sabadell a jugar el play-off”, reconeixia, més modestament, Manu Lanzarote el dia que anunciava el seu fitxatge per l'Espanyol cap al mes de gener.

Pressions

Queda palès que al vestidor han acordat no parlar de cotes altes per no posar-se més pressió. Hi ha una part de l'afició decebuda per haver renunciat a una bona oportunitat per estar entre els sis primers, i abans que aquesta massa incrementi i es faci notar, l'equip és prudent. “No hem de mirar ni cap a dalt ni cap a baix, simplement centrem-nos a guanyar els partits quan toca. Al juny ja farem les valoracions”, etzibava Pablo Ruiz.

“És normal que els jugadors parlessin de la promoció, perquè hi érem a prop o fins i tot a dins. Ells parlaven d'una realitat”, justificava Carreras recentment. “No ha suposat una pressió per a nosaltres quan ho hem tingut a prop. En els partits que hem jugat, hem perdut perquè no n'hem sabut més o per petits detalls, res de pressions”, afegia el tècnic, l'únic que ha mantingut el discurs del “partit a partit” també en els moments de vaques grasses.

Parlar-ne no ha suposat una pressió per a nosaltres. Era normal que els jugadors en parlessin
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
El que és primordial és obtenir els 50 punts, ara pensem en el partit a partit per arribar-hi com abans millor
Nauzet Pérez
porter del sabadell
Ens hem d'aixecar ràpidament, encara queden molts partits i hem d'arribar aviat als 50 punts; després, ja ho veurem
Abraham Paz
defensa del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)