Sabadell

Ara ja respiren tranquils

Sabadell. El vestidor coincideix en el fet que l'equip necessitava una victòria que, a més, allunya els fantasmes del descens i iguala la puntuació de l'any passat quan encara queden nou jornades

Per molt atípica i patida que fos la victòria, els arlequinats van tornar a sumar tres punts d'una tacada cinc jornades després. Un mes i escaig en què la preocupació ha anat en augment veient com l'equip es despenjava de la promoció d'ascens i en què els més pessimistes –que es fan notar a la Nova Creu Alta– vaticinaven patiment per mantenir la categoria.

Diumenge contra l'Sporting, l'equip va enterrar tots aquests dubtes. “Havíem parlat abans del partit entre nosaltres que era fonamental, fos com fos, tallar aquesta ratxa, i ho hem aconseguit. Servirà, a part de trencar-la, també per mirar els següents partits amb una altra cara més optimista”, deia Pablo Ruiz després del partit: “Com que encadenàvem moltes derrotes, ho necessitàvem més per un aspecte psicològic que no pas per la classificació”, afegia el capità.

Els arlequinats havien sumat un punt dels últims quinze en joc. “Totes les derrotes havien estat molt estranyes i han fet mal perquè a ningú li agrada perdre. Els jugadors es mereixien aquesta victòria. Ho necessitaven molt”, admetia Lluís Carreras.

46 punts

Quan queden nou jornades per a la finalització del campionat, el Sabadell ja té 46 punts, la mateixa xifra amb la qual va salvar la categoria –pel descens del Vila-real B a causa del seu primer equip– la temporada passada. “Ho valoro molt positivament. Els processos de maduració dels equips són molt lents. No pots passar quatre categories de cop. Ha de ser tot a foc lent, sense cremar-te el cul”, afirmava un prudent Carreras, que analitzava: “El Sabadell està tenint molta paciència. No només en l'àrea esportiva, també en la resta d'àmbits.” Lanzarote, en canvi, va destacar les diferències de l'equip d'enguany respecte al del curs passat: “Vam aconseguir els punts que mereixia l'equip. Aquest any tenim millor equip, per això penso que queda molt encara, i de moment només cal pensar en l'Osca.”

Els processos de maduració d'un club s'han de fer a foc lent. Sense cremar-te el cul, això sí
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
L'equip ara està més tranquil no tant per la dinàmica, sinó perquè no agrada perdre mai
Manu Lanzarote
extrem del sabadell
Necessitàvem més la victòria per un aspecte psicològic que no pas per la classificació
Pablo Ruiz
central del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)