Sabadell

De banda a banda

Sabadell. Amb Collantes i Lanzarote jugant a cama natural, l'atac arlequinat va tornar a funcionar. Una opció a considerar en el futur

El Sabadell va marcar quatre gols diumenge passat, un fet que no passava ni sumant els sis últims partits junts. Per al matx contra l'Sporting, Carreras va introduir una novetat respecte a la resta de partits. Més enllà de la sorpresa en l'entrada de Collantes, el tècnic va apostar per posar-lo a la banda dreta, a cama natural, desplaçant a l'esquerra Manu Lanzarote, també a cama natural. “A Collantes li hem volgut donar més protagonisme, perquè Lanzarote perd una mica per la banda esquerra”, va reconèixer Lluís Carreras quan va acabar el matx: “Volíem explotar la seva velocitat.”

El cert és que Collantes va protagonitzar tres jugades de mèrit per la banda dreta superant cada vegada Lora, lateral esquerre improvisat. L'extrem va marcar de falta, a més. “Estic acostumat a jugar per la dreta, però per l'esquerra també ho puc fer; per exemple, contra l'Hèrcules vaig fer la passada del gol”, deia el de San Fernando. Més enllà d'una banda o una altra, Collantes s'ha sentit còmode quan ha tingut espais per endavant, no tant quan el rival s'ha tancat a l'àrea.

Lanzarote

Feia molts partits que el de la Mina no jugava 90 minuts a l'esquerra, a cama natural. “Tot el que sigui jugar és bo. Jo em sento bé jugant sigui on sigui, i tot el que pugui fer per ajudar l'equip, doncs benvingut”, reconeixia Lanza, que també es desfeia en lloances per al seu company Collantes: “No el descobriré jo ara, però és un gran jugador. Avui ho ha demostrat jugui on jugui. Estem amb ell i li donarem suport perquè tregui el millor d'ell mateix.”

Tot el que pugui fer per ajudar l'equip, doncs benvingut
Manu Lanzarote
extrem del sabadell
Estic acostumat a jugar per la dreta, però per l'esquerra també ho puc fer
Juan Collantes
extrem del sabadell
Que hagin fet un molt bon partit no vol dir que l'hagin de fer sempre
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)