Sabadell

La línia més castigada

Sabadell. Faves comptades per a Carreras, que no s'haurà de trencar el cap fent l'onze contra l'Osca en la rereguarda, on té tres baixes per lesió (dues de llarga durada) i una per sanció

Ser defensa en el Sabadell s'ha convertit, des de la temporada passada, en un esport de risc. El conjunt arlequinat no fa més que acumular baixes a la rereguarda i el pròxim partit contra l'Osca no serà cap excepció. La baixa de Pablo Ruiz per acumulació d'amonestacions donarà mastegada la convocatòria al tècnic, Lluís Carreras, que s'endurà els habituals Òscar Ramírez, Lao, Samu, Paz i Tortolero.

El tècnic arlequinat només haurà de descartar un lateral per firmar l'onze inicial. Tot indica que serà Toni Lao, com és habitual darrerament, perquè en l'eix Abraham i Tortolero són fixos sense competència i Samu ha aconseguit el lloc a l'esquerra, igual que Òscar Ramírez a l'altra banda.

Per decisió tècnica

El drama és tan gran al Sabadell que Lluís Carreras en tota la temporada només ha descartat un defensa, Pablo Ruiz, una vegada d'una convocatòria per decisió tècnica. Tanmateix, han estat tres fitxatges els que ha fet la direcció esportiva en una zona especialment castigada. Goni, Toño i Samu han arribat un cop començat el curs amb la pitjor de les sorts per a dos d'ells. Especialment per al cedit pel Vila-real, que es va lesionar la setmana després de quadrar un magnífic debut contra el Barça B. El central, en canvi, va aconseguir un lloc en l'onze fins que es va trencar l'adductor d'on s'ha hagut d'operar.

La rara avis de la defensa arlequinada són els dos laterals drets. Òscar Ramírez i Toni Lao no han agafat ni un refredat i ja és habitual perquè la temporada passada es van perdre cinc partits entre tots dos. Són els dos únics que no han desaparegut de cap convocatòria més enllà de sancions per expulsió o acumulació d'amonestacions. “Cap dels dos té un equilibri muscular extraordinari, són coses que passen”, diuen des del vestidor arlequinat, que sí que posen entre cotó fluix dos dels jugadors més veterans de la plantilla: Abraham Paz i Pablo Ruiz. Tots dos només s'han perdut quatre i cinc partits respectivament en la primera volta i, de moment, estan aguantant l'exigència de la segona volta. No forçar-los en excés en els entrenaments més exigents i fer treball de prevenció és part del secret.

NOM P. J. CONVOCAT MINUTS *LESIÓ *SANCIÓ
Òscar Ramírez
30 31 2.505 0 2
Toni Lao
23 32 1.921 0 1
Abraham Paz
28 28 2.494 4 1
Pablo Ruiz
14 26 1.134 5 1
Tortolero
11 12 856 19 1
Espasandín
16 16 1.413 16 1
Goni
10 11 826 3 0
Samu
6 7 540 0 0
Toño
1 1 90 9 0
*Absències de la convocatòria. Pablo Ruiz ha estat l'únic defensa que ha estat descartat una jornada per decisió tècnica. No està inclòs Olmo en aquesta taula.

Espasandín, a un pas del retorn

La recuperació de Víctor Espasandín va per molt bon camí i en les properes dues setmanes s'espera que torni a exercitar-se amb el grup. Aviat farà quatre mesos (el termini que es va donar) que es va fer el trencament al conducte peroneal dret i per això la seva tornada sembla imminent.

De la mateixa manera, no hi ha pressa en les recuperacions d'Olmo i Raúl Goni, recentment operat del trencament a l'adductor. A l'aragonès se li donen gairebé dos mesos de marge, però com que l'equip no es jugarà res fins a final de temporada la intenció és que, com Olmo, estigui a punt per a la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)