Sabadell

La fita de la solidesa

Sabadell. L'equip arlequinat espera recuperar la bona línia en la rereguarda demà, en la visita al camp d'un Osca amb urgències, que a casa té uns números força pobres en atac (18 gols)

Més enllà de confirmar la millora després de l'última victòria contra l'Sporting, el Sabadell afronta la visita de demà al camp de l'Osca amb una prioritat marcada: recuperar la bona línia en la rereguarda. I és que els arlequinats han tingut en els últims partits força problemes per aturar els atacs dels rivals: han encaixat setze gols en cinc partits. La mala dinàmica i els problemes que té Lluís Carreras per configurar la defensa, on s'han acumulat les baixes, expliquen en bona mesura aquest bagatge. Això sí, amb vista a l'últim tram el bloc vol millorar aquest aspecte, començant per demà. “Hem de ser forts al darrere, intentar mantenir la porteria a zero i tancar molt bé les nostres línies”, explicava ahir Carreras, que espera aprofitar els punts febles d'un Osca amb moltíssimes urgències: és penúltim, però té la permanència a només tres punts.

Un dels aspectes que han acusat els aragonesos, precisament, és la falta d'encert quan juguen davant la seva parròquia. I és que tenen un bagatge realitzador força pobre: divuit gols en setze partits. Només el Xerez, el Mirandés i el Múrcia acumulen uns números més negatius. El tècnic, doncs, remarca la importància de recuperar la identitat: “Hem d'intentar sortir combinant, tot i que depengui dels jugadors que hi posis i les alternatives que et doni l'Osca.”

Aníbal, baixa segura

Una de les armes en atac que Lluís Carreras no podrà utilitzar serà Aníbal, ja que el comitè d'apel·lació va desestimar el recurs que el club havia presentat per la seva expulsió en l'últim partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)