Un guió massa macabre

Sabadell. El futbol castiga el conjunt arlequinat que, si bé va llençar a la brossa la primera meitat, en la segona es va sobreposar a l'Osca, molt més eficient en les jugades a pilota aturada

sabadell3

osca4

Una obra de teatre macabra. Amb girs en el guió. Dues cares d'un protagonista al qual acaben matant quan semblava que acabaria besant la princesa. El Sabadell va ser ahir un pobre desgraciat que va entrar amb molt mal peu a l'obra i que va sortir amb tots dos pel davant. Els arlequinats van llençar a la brossa el primer acte recordant els pitjors moments des que l'equip és en el futbol professional, però va renéixer en la segona part. Va superar la incomoditat del paper preponderant i va portar la veu cantant d'un partit que li somreia a estones. No només per haver igualat un 0-2 i un 2-3, sinó també per haver tingut una ocasió immillorable per obtenir els tres punts. Però va acabar en drama, Gato no va encertar en el minut 88 i en el 94, en l'última jugada del partit, Camacho va matar el Sabadell quan semblava que tot acabaria en un final feliç.

L'onze que va dissenyar Carreras estava pensat perquè els arlequinats cedissin la possessió a l'Osca durant gran part del matx com està sent habitual fora de casa. En l'imaginari del tècnic, l'atac del Sabadell s'alimentaria en pilotes llargues que havien d'aprofitar Uli i Collantes. Però no va ser així. L'Osca no perdia pilotes, ho finalitzava tot, i al darrere minimitzava els espais per Ulises i Collantes amb la qual cosa els dos petits es perdien entre tant d'espai. Poqueta cosa li va caldre a l'Osca en atac per marcar el primer, descarregant una jugada de Tariq als peus de Pacheco, que amb molt d'espai va evitar les mans de Nauzet per fer el gol (13'). Carreras va canviar la fisonomia de l'atac posant Lanzarote a la dreta i l'equip va guanyar presència a l'àrea rival. El de la Mina va iniciar una jugada que acabaria en una centrada xut d'Uli (34) desviada. Els millors minuts en atac del Sabadell van ser els pitjors en defensa perquè l'Osca va fer el segon aprofitant una badada general al darrere. A la banda esquerra va néixer la centrada perquè David López deixés el partit encarrilat per als locals.

Reacció

El Sabadell es va espolsar totes les pors només sortir del vestidor i va començar a explotar la debilitat de l'Osca per dins. Allà van actuar Lanzarote i Collantes que li servien per omplir de fluïdesa les arribades arlequinades. De córner, Abraham Paz va cimentar l'empat que va culminar Moha amb un xut sec des de la frontal (69'). La dinàmica del Sabadell, va empènyer els de Carreras a jugar pels tres punts, però l'Osca amb una jugada aïllada, en un servei de córner, es va tornar a avançar mitjançant Helguera (81'). Com que la dinàmica visitant era positiva, Longás va tornar a igualar el matx dos minuts abans del final i tot hauria sortit rodó si Gato no hagués perdonat un contraatac conduït per Arteaga. El perdó va acabar resultant fatídic perquè l'Osca, que no havia cregut en la victòria, es va trobar amb dos córners, l'últim dels quals va acabar en el gol de Camacho.

CONDEMNATS PER LA MALA DEFENSA

Una altra vegada el conjunt arlequinat va rebre una golejada i ja són cinc partits consecutius que els arlequinats encaixen com a mínim tres gols. El Sabadell ara mateix se situa com el tercer conjunt més golejat de la categoria, només superat pel Barça B, el Madrid Castella i empatat amb el Xerez a 56. “Hem de millorar sens dubte aquest aspecte, ja fa moltes setmanes que estem rebent gols”, comentava al final del partit Juan Collantes, que ahir va repetir titularitat. “No podem deixar que la defensa i el pivot hagin patit tants contraatacs sols. En la primera part ens ha faltat ser més solidaris”, deia el tècnic, Lluís Carreras.
OSCA: Luis García, Llamas, Echaide, Carlos Lázaro (Annunziatta, 90'), Camacho, David López, Helguera, Núñez (Sorribas, 75'), Borja (Nacho Novo, 61'), Pacheco i Tariq. SABADELL: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Òscar Ramírez, Samu, Juvenal, Antonio Hidalgo (Longás, 61'), Moha (Gato, 85'), Collantes (Arteaga, 76'), Uli Dávila i Lanzarote. GOLS: 1-0 (13') Pacheco. 2-0 (37') David López. 2-1 (56') Abraham Paz. 2-2 (69') Moha. 2-3 (81') Helguera. 3-3 (88') Longás. 4-3 (94') Camacho. ÀRBITRE: López Acera. T.G.: Al local Novo; als visitants Toni Lao i Ulises Dávila.
En la primera meitat, hauríem d'haver estat molt més solidaris en la defensa
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Ens hem sobreposat bé als dos gols i al tercer, però al final no hem sabut defensar una jugada a pilota aturada
C
En la primera part, ens han marcat els dos primers gols massa fàcilment i això ho hem de millorar