Sabadell

Readaptats per sistema

Sabadell. Uli Dávila, Moha i Juvenal són tres jugadors que han hagut de canviar la seva posició natural aquesta temporada per ajudar l'equip. El mexicà és el que ha patit més al llarg del curs

Per a dos jugadors veterans com són Juvenal i Moha, variar de posició no els pot suposar, mentalment, gaire problema. Els dos jugadors han viscut de tot en el món del futbol, i aquesta temporada, fora del lloc natural, han estat capaços de rendir a bon nivell. Les necessitats de l'equip i un canvi de matís en el joc han fet que tant Moha com Juve juguin en posicions, si bé no estranyes, no habituals al llarg de la seva carrera. A un jugador més jove, com és el cas d'Uli Dávila se li fa molt més difícil. Només ha marcat quatre gols al llarg de tot el curs i la seva sequera ja és d'una volta sencera sense marcar. “Al llarg de tot aquest temps m'he quedat amb el sabor de boca de voler marcar més gols”, afirma Dávila: “Em sento còmode perquè crec que he ajudat molt l'equip donant assistències i en el joc. Tant de bo em pugui retrobar amb el gol aviat.”

Juvenal, molt més habituat a jugar amb un doble pivot durant tota la seva carrera, i a ser interior amb el Sabadell ha hagut de jugar, amb la marxa d'Hèctor Simón, al pivot davant de la defensa. Moha, en canvi, ha trobat la seva segona joventut com a interior d'anada i tornada. Carreras va veure com aquest matís en el 4-3-3 li donava rèdit després de les primeres jornades de curs.

Un cas forçat

El tècnic va començar a posar Ulises Dávila d'interior a principis d'aquesta temporada. Ell, enganxat sempre a la davantera, es trobava còmode perquè tenia el suport de dos migcampistes darrere seu. Però el Sabadell ni marcava ni generava, i el tècnic va canviar els jugadors. L'entrada de Moha i Antonio Hidalgo va obrir les portes del davanter centre a Dávila. “L'he acabat d'entendre bé aquesta posició. No crec que m'hagi trobat malament”, reconeixia, tot i que treia les parts negatives: “M'ha faltat ser un definidor a l'àrea, no sóc un nou golejador que estigui permanentment a la punta. Això és el que m'ha faltat”, afegeix.

Crec que he acabat d'entendre bé aquesta posició. No crec que m'hagi trobat malament ajudant l'equip
Uli Dávila
davanter del sabadell
Al llarg de tot aquest temps me he quedat amb el sabor de boca de voler marcar més gols. M'ha faltat ser un definidor, no sóc un nou d'àrea
Em sento còmode al camp perquè crec que he ajudat molt l'equip donant assistències i en el joc. Tant de bo em pugui retrobar amb el gol aviat

Uli Dávila, tota una volta sense marcar

El Nuevo Colombino va ser l'últim estadi que ha vist Uli Dávila marcar. Un doblet fa una volta va ser la darrera vegada que el mexicà va veure porta. No en va, en les últimes jornades Dávila ha perdut la regularitat en l'onze titular. Dels darrers deu partits, en cinc ha sortit de suplent i en un ni tan sols ha jugat. En els altres quatre, el jugador ha sortit de suplent en favor d'Aníbal, que es va reivindicar amb el doblet contra el Madrid Castella, fet que ha tingut una gran incidència en les diverses suplències del mexicà.

Uli Dávila rep periòdicament la visita d'un observador del Chelsea que segueix les seves passes, perquè el jugador, cedit al Sabadell procedent de l'entitat londinenca, en principi haurà de tornar a finals d'aquesta temporada. “De moment no he parlat amb el Chelsea. Ara l'equip està tocat per l'eliminació de la FA Cup i en la lliga ja fa temps que està fora de la lluita pel títol”, explica el jugador, que afegeix: “Per això vull esperar una mica que es tranquil·litzi tot, per veure què passa l'any vinent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)