Sabadell

Només amb esforç, de nou

Sabadell. El conjunt arlequinat, una altra vegada jugant en inferioritat numèrica durant més d'una hora de partit, arrenca un punt en un matx amb més ofici que habilitat futbolística

RECREATIVO1


SABADELL1


Cap li pon al Sabadell en les últimes jornades, que es troba en una crisi de joc que s'allarga encara més que la de resultats. Quan no és per falta d'intensitat, és per un altre element (aliè o no), i ahir, una altra vegada, li va tocar a l'àrbitre ser la principal excusa. Perquè el conjunt arlequinat va jugar en inferioritat numèrica des del minut 25 i amb nou homes l'última mitja hora. I no deu ser culpa només d'Arcediano Monescillo –ahir superat per les circumstàncies–, perquè són quatre partits consecutius a la Creu Alta que al Sabadell no acaba el partit amb onze homes. Abans de les expulsions, però, no s'havia vist gaires més raons futbolístiques que voluntats i, després, un atac i gol del Recre, que no va aprofitar l'oportunitat.

La voluntat de tots dos equips per proposar hi era, però la realitat va ser molt diferent. Cap dels dos equips creava amb el seu futbol i les ocasions van trigar a arribar. Com si qualsevol dels dos equips no sabés jugar a res més que no fos rasar la pilota en una fal·làcia més pròpia de l'aurèola que els envolta que no pas pel que s'ha vist en els últims xocs que han jugat. El partit va donar un tomb de sobte, en una genialitat de Chuli que, irreverent i anàrquic, va engegar una cursa que va desembocar en l'expulsió de Samu. El lateral va fer caure l'exjugador de l'Espanyol dins l'àrea en una ocasió manifesta de gol que Arcediano va cobrar amb la vermella però traient la falta a la mitja lluna de l'àrea. Valle, en el lliure directe, va fer lluir Nauzet.

Va ser el Sabadell el que va pescar primer en les aigües tèrboles del partit en una impecable rematada d'Aníbal. Els arlequinats, però, no van trigar ni dos minuts a patir els efectes de l'expulsió en una jugada per l'esquerra de la seva defensa que, en superioritat numèrica, Jonathan Valle va aprofitar per etzibar un xutàs a gol.

De nou, Chuli va protagonitzar les jugades d'atac d'un Recreativo amb un pèl més d'empenta en l'inici de la segona amb tres ocasions en deu minuts.

Més dinamita

Si Chuli va fer esclatar el partit en la primera meitat, en la segona va ser l'àrbitre amb la segona expulsió per joc perillós de Juanjo. A partir d'aquí, l'esforç defensiu va ser el preponderant per als locals, que van tenir en un xut llunyà d'Òscar Ramírez (78') l'oportunitat més clara. La resta, atac d'handbol dels de Barjuan, que al contraatac va estar a punt de matar el Sabadell (84' i 93'), però que va donar pocs arguments de cara a barraca en la seva allau ofensiva a l'àrea de Nauzet.

SABADELL: Nauzet; Òscar Ramírez, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Samu; Juanjo, Antonio Hidalgo, Moha; Collantes (Juvenal, 59'), Aníbal (Toni Lao, 70') i Lanzarote (Uli Dávila, 83'). RECREATIVO: Cabrero; Córcoles (Ferrón, 84'), RUymán, Manolo Martínez, Vega; Zamora (Jesús Rubio, 54'), Matamala, Valle; Chuli (Arana, 70'), Berrocal i Alexander. GOLS: 1-0 (37') Aníbal. 1-1 (39') Jonathan Valle. ÀRBITRE: Arcediano Monescillo. T.G.: Al local Abraham Paz, Lanza, Nauzet; Zamora, Chuli, Manolo Martínez, Jonathan Valle, Ruymán. T.V.: Al local Samu (24') per vermella directa; Juanjo per doble amonestació (57'). PÚBLIC: 3.095 espectadors a la Nova Creu Alta.
Després de l'actuació de l'àrbitre hem obtingut un puntàs. Sobretot considerant que ells jugaven amb tretze i nosaltres amb nou
No hem cregut en el gol ni hem aprofitat l'absència d'alguns jugadors del Sabadell
Sergi Barjuan
TÈCNIC DEL RECREATIVO
Hem tingut una oportunitat molt bona, però no l'hem aprofitat. Al cap i a la fi, hem treballat però no hem trobat les solucions
REC
Hem defensat bé, com sempre, però avui Nauzet ha parat molt més que en altres partits
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)