Sabadell

Una prova contra el tedi

Sabadell. Per millorar la imatge fora de casa (0 dels últims 9 punts) els arlequinats hauran de demostrar la intensitat d'un equip que diu que s'hi juga molt tot i la tranquil·litat de la classificació

Per honorar l'afició i perquè aquesta no acabi desencantada, el Sabadell haurà de demostrar avui a Anduva molt més del que ha demostrat a domicili en l'últim mes i mig. El conjunt arlequinat, amb la salvació ja gairebé al sarró (números a banda), li toca enfrontar-se amb el paradigma de la intensitat en aquesta categoria, un Mirandés que s'hi juga moltíssim. Serà una prova de foc per veure si els jugadors mantenen la intensitat que mereix un club centenari o cauen en l'avorriment i el tedi, com va passar la temporada passada.

Carreras no vol ni sentir a parlar de falta de reptes: “Em sembla anar de cregut pensar que el Sabadell no juga per cap objectiu”, criticava el tècnic: “El Sabadell fa vint anys que no era a segona A. Ha de jugar per guanyar, perquè el club creixi, per afermar-lo a la categoria. Disfrutem, el de demà [per avui] és un partit per continuar gaudint”, afirmava el tècnic. El Sabadell ho tindrà complicat per gaudir perquè tindrà moltíssimes baixes a la zona que més està patint fora de casa: la defensa, en què no podrà comptar amb Abraham Paz, Juanjo i Nauzet.

‘Factor Anduva'

Carreras, doncs, haurà de provar amb una defensa inèdita contra un Mirandés que s'ha preparat al llarg d'aquesta setmana per fer l'empenta final de cara a la salvació, respecte a la qual ara mateix té un punt d'avantatge. El club ha insistit al llarg d'aquesta setmana que Anduva ha de ser un fortí d'on s'han de deixar escapar els mínims punts possibles. “A casa tot ens afavoreix molt més. Coneixem el camp, tenim la gent que ens dóna suport, la grada animant... Tot això dóna un plus a l'equip que necessitem de veritat”, afirmava l'atacant Alain Arroyo. Per aquest motiu, el conjunt burgalès, que no tindrà cap baixa avui, ha posat a disposició dels seus socis entrades rebaixades al 50% per intentar omplir Anduva.

ANDUVA

Els arlequinats esperen una afició en contra molt a sobre, conscient del que es juga l'equip
És anar de cregut pensar que no juguem per cap objectiu. Tampoc tenim assegurada la salvació

OBJECTIUS

Avui tindrà l'oportunitat de demostrar que l'equip no es vol deixar anar
El Sabadell fa vint anys que no era a segona A. Ha de jugar per guanyar i perquè el club creixi
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Tots ens hi juguem molt, encara, tant els jugadors individualment com l'equip
Toni Lao
jugador del sabadell
A casa tot ens afavoreix més. Que l'afició ens doni suport és un plus que necessitem
Alain Arroyo
JUGADOR DEL MIRANDÉS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)