Sabadell

Mig equip, a l'espera

13 de 25. La meitat de la plantilla del Sabadell acaba el contracte aquest 30 de juny i només Lanzarote sap què passarà més enllà d'aquest estiu. La majoria espera que el club decideixi

Mitja plantilla del Sabadell acaba contracte aquest 30 de juny. El futur d'aquests 13 jugadors a hores d'ara és incert, sobretot perquè el conjunt arlequinat encara està estudiant la situació de la gran majoria d'ells. Xavi Roca s'ha agafat com a termini per començar-hi a parlar quan el Sabadell estigui matemàticament i amb totes les de la llei la temporada que ve a segona divisió A. Un fet que podria succeir ja aquest cap de setmana amb una victòria, o fins i tot un empat contra el Racing Club.

De tots els que finalitzen el contracte ara mateix, només Manu Lanzarote sap què passarà més enllà del 30 de juny que ve. El seu futur estarà a la primera divisió amb l'Espanyol en un fitxatge que es va tancar ja el gener passat. La resta, excepte Víctor Espasandín (se li va oferir la renovació després de lesionar-se de gravetat i tot apunta que renovarà), el club encara no hi ha parlat, tot i que els primers contactes ja s'han començat a produir.

Columna vertebral

En la línia del mig del camp, dos jugadors que durant aquesta temporada han tingut protagonisme, acaben contracte. Antonio Hidalgo i Juanjo han estat l¡esperit de l'equip en moltes jornades. Per tots dos ja s'ha començat a parlar, sobretot, per l'interès d'altres equips que han preguntat per la seva situació contractual. La preferència tant d'Hidalgo com de Juanjo per quedar-s'hi dóna tranquil·litat al club. D'altres jugadors, en canvi, que no han tingut gaire protagonisme al llarg del curs, no esperen cap miracle. Baha, sense anar més lluny, s'està buscant les garrofes per no fer tard amb qualsevol altre equip.

Carreras, també

Tot i les declaracions del president la setmana passada, el cert és que, de moment, no hi ha hagut cap contacte amb Lluís Carreras. Fonts properes a la futura negociació afirmen que el club encara no ha parlat amb ells i s'espera que ho facin quan la salvació estigui matemàticament assegurada. Qüestió de dies, doncs.

CONTINUEN

A Espasandín ja se li ha ofert renovar i Nauzet va signar una ampliació
Acaben contracte
PORTERS
David De Navas
DEFENSES
Òscar Ramírez
Pablo Ruiz Toño
(*1)
Víctor Espasandín
(*2) Dani Tortolero Samuel de los Reyes
MIGCAMPISTES
Juvenal Edjogo-Owono
Fito Miranda
Juanjo Ciércoles
Antonio Hidalgo
DAVANTERS
Manu Lanzarote
(*3)
Nabil Baha Eneko Fernández de Garayalde
Uli Dávila
(*1)
Amb contracte
PORTERS
Nauzet Pérez
2016 (*4)
DEFENSES
Toni Lao
2014 Jesús Olmo
2014
Abraham Paz
2014 Raúl Goni
2014
MIGCAMPISTES
David Pérez Arteaga
2014
Fernando Llorente
2014
Antonio Longás
2014 Moha
2014
DAVANTERS
Manuel Gato
2014 Juan Collantes
2014 Aníbal Zurdo
2014 (*1) Tornen de la cessió al club al club d'origen (*2) Se li ha ofert renovar (*3) Ja ha fitxat per l'Espanyol (*4) Acabava contracte al 2014 però ja ha renovat fins al 2016.
Juanjo i Hidalgo són dos jugadors que acaben contracte, però prioritaris

RENOVACIONS

El conjunt arlequinat espera que s'assoleixi la permanència matemàtica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)