Sabadell

Un altre final de curs d'ensopiment i badalls a la Creu Alta

2a divisió A. El Sabadell acaba la lliga com fa un any: a mig gas i encadenant mals resultats

Tot i que enguany el rendiment de l'equip ha millorat estadísticament i el Sabadell no acabarà entre els quatre últims, el final de lliga del conjunt arlequinat té molts paral·lelismes amb el de la temporada passada: amb els deures fets i sense res en joc, el seu bagatge ha empitjorat substancialment. Ho demostren els números. En els últims tres mesos, els vallesans han rendit com els equips de baix. De fet, després de l'última derrota a Lugo, els de Lluís Carreras només han guanyat dos enfrontaments en les darreres tretze jornades, en què el bloc ha sumat 9 punts de 39 possibles.

La gran llosa del Sabadell ha estat el seu rendiment lluny de la Nova Creu Alta. Apostar un 1 a la travessa quan el bloc arlequinat juga a domicili, és gairebé una assegurança d'encert. Una altra vegada les dades no enganyen: 2 punts dels últims 21 en joc, gràcies als empats a Guadalajara i a Múrcia. La falta d'encert, combinada amb les facilitats defensives, han fet que els de Carreras siguin un visitant ben assequible, ja que en aquestes set jornades han encaixat 16 dianes i n'han marcat només 6.

Amb tot, es repeteix la història i un final d'any irregular deslluirà una campanya que estava ben encaminada. Enguany, de fet, els resultats van permetre que se somiés en pugnar per l'ascens.

9
Punts de 39.
El Sabadell només ha guanyat dos dels últims tretze partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)