Sabadell

De dijous no passa

Sabadell. Soteras comunicarà entre avui i demà a Lluís Carreras la decisió sobre la seva continuïtat

Ara sí, aquesta setmana és la definitiva. Entre avui i demà es comunicarà la decisió al tècnic, Lluís Carreras. Sabrem si continua o no sent l'entrenador del Sabadell la temporada vinent. Una decisió que s'ha anat posposant setmana a setmana des que l'equip va aconseguir els 50 punts i la salvació virtual en l'empat contra el Múrcia de fa quinze dies.

L'enigma sobre aquesta resolució es mantindrà fins a l'últim moment perquè el club s'hi ha decantat, finalment, en els últims dies i no ha admès cap tipus de filtracions. Les sensacions, de fet, són contradictòries, perquè des de feia setmanes, el de Sant Pol semblava més a fora que a dins, però la demora en la decisió i l'arribada per sorpresa dels inversors japonesos haurien pogut canviar el rumb. “Durant aquesta setmana ens reunirem amb el Lluís i li comunicarem la decisió”, va confirmar Joan Soteras públicament en el programa Tribuna preferent de Ràdio Sabadell. “Si no continua haurà marxat per la porta gran, i això significa que les tindrà sempre obertes”, va afegir.

Dos corrents

Des de fa mesos, s'albira que la decisió del club és que el tècnic ha acabat un cicle al capdavant del conjunt arlequinat. Tres anys en què han complert els objectius d'ascens, permanència i assentament en la categoria. El nucli directiu de l'entitat interpreta que per dur a terme el creixement del Sabadell, el que demanda una gran part de l'afició, cal un altre entrenador a la banqueta de la Nova Creu Alta.

El president Soteras va parlar de comunicar la decisió fa setmanes, però no ha arribat a fer el pas. Hi té a veure la sorprenent visita que va fer un dels líders del grup inversor japonès a qui agrada molt el tècnic. Keisuke Sakamoto va ser a Lugo diumenge en la derrota arlequinada i està passant uns dies a Sabadell per actualitzar-se sobre la situació del club. La visita, segons apunten algunes fonts, només ha demorat la decisió perquè Soteras els ha volgut exposar, sense més, la determinació perquè, tal com relaten aquestes mateixes fonts, Sakamoto i Naosuke Takahashi (un altre dels homes forts del consell) només han vingut per una gestió empresarial. Ara bé, altres fonts apunten que hi ha possibilitats que Sakamoto i Takahashi hagin pogut canviar el signe de la decisió presa des de fa mesos pel club. Un perill per a l'actual junta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)