1a divisió

ANTONIO ROCAMORA

CONSELLER DE L'ELX CF

“Costa molt adaptar-se a primera, i ha estat cruel”

Els àrbitres et donen i et prenen; aquest només ens va prendre

Antonio Rocamora és el responsable de l'àrea econòmica de l'Elx i probablement el conseller amb més poder al marge del president. Es mossega la llengua, però es mostra dolgut.

Com se senten, després del que ha passat?
“No tenim cap més remei que intentar girar full, perquè tenim un partit important a Vigo. Ja estem pensant en el partit contra el Celta. Estàvem fotuts però hem fet un esforç perquè tots, directius, jugadors i cos tècnic, girin full. No tenim cap altra alternativa.”
Es diu que els arbitratges donen i resten, però l'actuació de Muñiz va tenir moments d'històrica en el sentit negatiu, no troba?
“Els àrbitres et donen i et prenen, i molts cops el balanç acaba sent equilibrat, en els partits i durant la temporada, però realment aquest només ens va prendre. Tots els errors van anar en la mateixa direcció. Però ens hem de fixar en la part positiva: l'equip va donar la cara, va fer un gran partit i va demostrar que batallarà tant com faci falta per quedar-se a primera divisió.”
Les circumstàncies del partit i el bon treball de l'Elx encara van fer més dramàtica la resolució.
“Vam aconseguir un empat merescut en l'últim minut i, si ja no era justa la derrota, encara ho va ser menys la manera com va arribar. Va ser un desenllaç molt cruel, per als jugadors i sobretot per a l'afició. Va ser terrible, amb el que ens està costant adaptar-nos a la categoria.”
I la gent d'Elx, què hi diu? Hi va haver més jugades polèmiques, al marge del penal.
“Sí, però la que molesta més és el penal, perquè no ho és en absolut i ens resta un punt. És clar que estan dolguts, però si bé no van tenir el premi del resultat, sí que van tenir la recompensa de l'esforç dels seus jugadors. No és fàcil atreure 30.000 persones a Elx un dimecres a la nit.
Muñiz Fernández ja n'ha fet unes quantes, i gairebé sempre contra el més dèbil.
Creiem que els àrbitres són honrats i tenen dies més afortunats que altres. El de Muñiz ahir [dimecres] va ser especialment desafortunat, però no volem entrar en suspicàcies, perquè ens hem d'aixecar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)