Girona

“El seu porter ha estat el millor jugador del partit”

Ramón Sandoval Tècnic de l'Sporting

Visiblement enfadat, l'entrenador de l'Sporting de Gijón, José Ramón Sandoval, es mostrava decebut per la derrota després del partit, tot i estar satisfet amb el rendiment dels seus jugadors. “Crec que l'equip ha fet un gran esforç i el felicito, penso que jugant així perdrem pocs partits”, va afirmar Sandoval, que no s'explicava com els seu equip s'havia deixat remuntar el partit: “Analitzarem els errors que han fet que se n'anés tot en orris. En la primera part ha estat un monòleg nostre i s'havia vist un Sporting totalment dominant en un estadi difícil i contra un gran equip com és el Girona.”

El tècnic de l'Sporting va insistir que el conjunt asturià havia merescut més sort, ja que havia aconseguit desactivar el joc de combinació del Girona, del qual no va dubtar a destacar la gran actuació del seu porter Isaac Becerra, clau amb les seves aturades: “El seu porter ha estat el millor jugador del partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)