Girona

Jordi Matamala passa la nit a la clínica per una forta commoció

Infortuni. El migcampista va perdre el coneixement després de patir un cop al cap

El migcampista de Vilobí d'Onyar va espantar tothom quan en el minut 62 de partit va caure estès al terra després d'una acció aèria on disputava la pilota amb el porter visitant Cuéllar. Matamala es va desequilibrar en la caiguda i es va donar un fort cop al cap contra el terra que el va deixar estabornit. Va ser substituït per Pere Pons i després de ser atès durant uns minuts sobre la gespa pels serveis mèdics va poder abandonar el terreny de joc pel seu propi peu, tot i que visiblement commocionat (el jugador afirmava que no recordava res del que havia passat). Encara desorientat, els metges van decidir traslladar Matamala fins a la Clínica Onyar, on ha passat la nit en observació per evitar complicacions.

El migcampista, titular indiscutible en els deu partits de lliga –també va jugar uns minuts en els dos duels de copa–, havia actuat amb tota normalitat durant el partit, sense cometre errades i donant consistència al mig del camp gironí. El seu substitut, Pere Pons, també va actuar a bon nivell quan va sortir al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)