2a divisió A

Un viatge il·lusionador

3a divisió. El Palamós visita el Gavà (avui, a 2/4 de 5) amb l'objectiu de sumar els tres punts i acostar-se a les posicions capdavanteres. Guanyant l'equip gavanenc, les places de fase d'ascens se situarien a dos punts de manera provisional

El Palamós visita el Gavà (avui, a 2/4 de 5) en un partit vital per a les aspiracions del conjunt empordanès. Els jugadors dirigits per Jordi Guerrero intentaran aconseguir la victòria, que els permetria acostar-se momentàniament a dos punts de les posicions de fase d'ascens a segona B. Després de sumar una gran victòria al camp del Cornellà (0-1) i empatar contra el Santboià (2-2), l'equip palamosí s'ha marcat la fita d'aconseguir els tres punts a Gavà i, la setmana següent, a casa contra el Castelldefels: “Ara mateix tenim bones sensacions, després d'haver entrenat molt bé aquesta setmana. Ja tocava”, diu el tècnic arbucienc, Jordi Guerrero, respecte al bon moment que viu el seu equip.

El Gavà espera la visita del Palamós després d'haver aconseguit una victòria balsàmica en la darrera jornada, contra el Vilafranca (0-1). Dirigits per Albert Poch, els blaugrana són probablement la plantilla més jove de tercera i lluiten per un objectiu en majúscules, la salvació de la categoria: “Ens va bé que ells guanyessin, així s'hauran tret del damunt pressió. És un bon camp per a nosaltres, gran i de gespa natural, tot i que no sé en quines condicions estarà”, explica Guerrero, que per al duel tindrà com a úniques baixes les de Venzal i Maik, que s'estan recuperant de lesions de llarga durada al genoll.

Ens va bé que ells guanyessin, així no tenen tanta pressió. És un bon camp, gran i de gespa natural
Ara tenim bones sensacions, després d'haver entrenat molt bé aquesta setmana. Ja tocava
Jordi Guerrero
Entrenador del Palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció