Girona

“La dinàmica era molt negativa”

Oriol Alsina Director esportiu del Girona

A Oriol Alsina no el va preocupar en excés el 4-1 a Getafe –“si em diuen que ens en fan vuit i que guanyem a Mallorca, ho firmo”– però veia molt necessària la reacció en la lliga, i ha cregut oportú no demorar més una decisió que ja havia anat madurant. “La dinàmica era molt negativa, i no ens basem en la derrota a Getafe. Des que vaig arribar, la meva feina era estar preparat per qualsevol imprevist i analitzar-ho tot. I a Valdebebas [van perdre 3-2 contra el cuer] em vaig començar a preocupar. Vaig començar a buscar alternatives”, va explicar el director esportiu ahir al vespre, després de parlar amb Ricardo Rodríguez. “Sap molt de greu. Com a persones, molt bé, i com a professionals, s'hi han deixat la pell, tant ell com el segon, Miquel Àngel Muñoz. Ricardo va apostar pel Girona i va deixar la feina que tenia, i Muñoz és d'aquí de sempre”.

Alsina té clar que les limitacions de la plantilla –“ja sabem que és difícil treballar amb una plantilla una mica descompensada, per exemple amb un sol punta”– però no veia gens clar que Ricardo s'agafés a l'arribada de reforços per reaccionar. “Fins que no fitxem, continuarem tenint limitacions. I els jugadors no arribaran de seguida, si és que arriben. Si diu això, és que no es veu prou capacitat”. “És veritat que sempre s'ha dit que falten fitxatges, però no hi ha excuses. Tots som responsables”.

Cap als jugadors

El màxim responsable de la parcel·la esportiva espera més de la plantilla: “Esperem que tots se n'adonin. També tenen la seva part de culpa i hem de donar tots un plus més”. Alsina reclama més regularitat:. “És veritat que hi ha poc marge entre estar a baix i a dalt. En alguns partits hauríem pogut tenir més sort, però jo no crec en la sort sinó en les coses ben fetes. I hem d'intentar trobar equilibri i regularitat.” Per aconseguir-ho, aposta per un entrenador –no en va revelar el nom, tot i que a quarts de 12 de la nit el club va fer oficial que era Javi López– que coneix molt bé la categoria i amb molt de caràcter: “Volem un home compromès, que mani al vestidor i que faci jugador els jugadors que estiguin millor. I no hem de tenir en compte què vam fer l'any passat. Això ja no val.”

EL RELLEU

“Volem un home compromès, que mani al vestidor i que faci jugar els jugadors que estiguin millor”

REFORÇOS

“Sempre s'ha dit que en falten, però no hi ha excuses. Tots som responsables”

L'ESPIRAL

“No ens basem en Getafe. A Valdebebas ja em vaig començar a preocupar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)