Sabadell

A Mallorca, sense complexos

Sabadell. Miquel Olmo diu que el seu equip s'ha guanyat el respecte dels rivals gràcies al canvi experimentat, basat en una identitat que es manté a casa i a fora. El tècnic espera que el seu equip sàpiga jugar demà amb la pressió del rival

Cinc victòries en els últims sis partits i el fet d'estar a un sol punt de la zona de fase d'ascens són motius suficients perquè el Sabadell s'hagi guanyat el respecte dels altres equips, inclosos els favorits, com ara el Mallorca, rival de demà. Això és, si més no, el que creu el tècnic arlequinat, Miquel Olmo, que considera que el seu equip pot visitar l'equip balear “sense complexos”. Segons Olmo, el Mallorca, que té els mateixos punts que el Sabadell, té probablement la millor plantilla de segona A i, per això, l'ascens a primera els és una obligació, però el tècnic assegura que, precisament per això, el seu equip ha de saber jugar amb la pressió dels mallorquins, tal com ho va saber fer al camp del Recreativo, un altre favorit (1-2). Olmo explica que el seu equip ha de plantar cara al Mallorca des de la fortalesa defensiva i pressionant tot el partit.

Miquel Olmo va explicar també ahir que des que es va convertir en el primer tècnic del Sabadell, l'equip ha experimentat un canvi basat en la identitat, tant a casa com a fora. Malgrat la bona ratxa, l'entrenador assegura que els seus jugadors no s'acomodaran, ja que volen ser millors cada dia. Pel que fa a Antonio Hidalgo, baixa a Huelva per una sobrecàrrega, Olmo va explicar que en l'entrenament d'avui li faran una prova, però va avançar que les sensacions són positives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)