Sabadell

La calma del complidor

Sabadell. L'equip arlequinat, que viu el seu millor moment, visita Mallorca amb la tranquil·litat de qui té molt poc a perdre i amb l'objectiu d'evocar el partit de la primera volta, en què va golejar

Qui havia de dir fa un mes que el Sabadell afrontaria el primer partit de la segona volta immers en un moment dolç, sense urgències ni precipitacions. Els bons resultats de l'equip des que Miquel Olmo seu a la banqueta com a primer entrenador, però, permeten al conjunt arlequinat visitar el camp del Mallorca amb la calma del complidor. A les Illes, el Sabadell no hi té gairebé res a perdre. Com a molt, el partit. Tot el que se sumi a l'estadi d'un dels equips més complicats de segona serà benvingut i positiu.

L'últim precedent, el partit de la primera volta, evoca optimisme, ja que els vallesans van golejar el Mallorca 4-0. El resultat, tal com es va fer palès després, era irreal, però no deixa de ser un element més per creure en el potencial de l'equip. En tot cas, l'objectiu és clar: mirar d'emular el rendiment d'aquell dia i tornar a casa amb els tres punts al sac.

Les quatre victòries seguides han canviat la cara del Sabadell. El cos tècnic, la directiva, els jugadors i els socis tornen a somriure. L'equip està trobant la regularitat i ho ha fet després de trencar una dinàmica nefasta lluny de la Nova Creu Alta. Els dos triomfs consecutius a domicili han injectat confiança a l'equip, que espera donar continuïtat a la ratxa amb un altre triomf. Per al partit d'avui, Miquel Olmo podrà disposar finalment del capità, Antonio Hidalgo, que ha acabat la setmana entrenant-se amb el grup. Val a dir, això sí, que el tècnic el podria reservar i donar-li alguns minuts en la segona part, ja que encara ha d'acabar d'agafar el ritme.

Un rival irregular

El Mallorca arriba a la cita d'avui sense haver trobat encara una bona dinàmica. L'equip que entrena José Luis Oltra perd pocs partits, però combina les victòries amb els empats i té els mateixos punts que el Sabadell (30). De fet, el matx d'aquesta tarda podria servir perquè els arlequinats facin un gran pas endavant: hi ha molts enfrontaments directes, i qui guanyi té molts números per situar-se en la zona de promoció d'ascens. L'entrenador del conjunt balear, que adverteix del perill del Sabadell però té molt clar que “ni abans era un equip tan dolent ni ara és invencible”, espera mantenir la tendència a Son Moix, on no perd des del 6 d'octubre passat. Per mirar d'aconseguir-ho, ha convocat un futbolista nouvingut: el defensa Cadamuro, cedit per la Real, que podria ser titular.

El temps passa i, en la segona volta, cal que ens fem forts a casa
José Luis Oltra
entrenador del mallorca
El grup s'ha guanyat el respecte dels rivals i volem continuar millorant
Miquel Olmo
Entrenador del sabadell
El Mallorca disposa segurament de la millor plantilla de la lliga, però aquest fet ens ha d'estimular encara més

Encadenar cinc triomfs a 2a A tres dècades després

El Sabadell buscarà els tres punts al camp del Mallorca i, si els aconsegueix, l'equip que entrena Miquel Olmo igualarà un registre que fa més de 30 anys que està establert: aconseguir cinc victòries seguides a segona A. L'últim cop que els arlequinats van assolir aquesta fita va ser la temporada 1980/81, a les ordres de José Luis Romero. Aleshores, l'equip va guanyar consecutivament el Getafe, el Madrid Castella, el Palència, el Granada i el Barakaldo. Val a dir, això sí, que aquesta dinàmica és força més recent quan es baixa una categoria, ja que el Sabadell va encadenar cinc victòries fa tres temporades, quan va aconseguir l'ascens amb Lluís Carreras. En aquella ocasió, els arlequinats van vèncer consecutivament la Grama, l'Atlètic Balears, el Sant Andreu, l'Ontinyent i el Castelló. D'altra banda, si els de Miquel Olmo no guanyen avui, hauran igualat la millor ratxa de victòries des del retorn a segona A, aconseguida entre les jornades 4 i 7 del curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)