Sabadell

Una revenja per prendre's

Sabadell. L'equip arlequinat visitarà dissabte el camp del Deportivo (1r) amb la fita de refer-se de l'últim empat amb una victòria, un objectiu complicat però factible, segons explica Arteaga

El Sabadell va aconseguir en l'última jornada un punt d'aquells amargants contra la Ponferradina, ja que li van anul·lar un gol en el temps afegit. L'empat, a més, va frenar una ratxa victoriosa a la Nova Creu Alta. La plantilla arlequinada, però, ja ha girat full i treballa pensant en la complicada cita de dissabte al camp del Deportivo, que és el líder. Així ho va deixar entreveure ahir el mig David Pérez Arteaga, que va dir que tot i el darrer empat l'ambient és positiu: “Anirem a Riazor amb molta il·lusió. Tot i que el Dépor va líder i té una gran plantilla, amb la igualtat que hi ha aquesta temporada els partits es decideixen en els detalls.” L'andalús, de fet, espera que el Sabadell pugui beneficiar-se de les dificultats més grans que els gallecs tenen quan juguen com a locals: “Estan tenint alguns problemes a casa, com si els costés més tirar endavant els partits a casa que no pas a fora.”

D'altra banda, Arteaga té molt clar que la proposta que el Sabadell ha d'oferir no ha de ser massa diferent de la que ha aplicat en els darrers partits: “Després de l'última jornada contra la Ponferradina ha quedat clar que el resultat de Mallorca és un accident que no ens ha de fer perdre de vista d'on venim.” El Sabadell ja té el pla de viatge definit. Aquest matí farà la darrera sessió d'entrenaments a Sant Oleguer (10.30 h) i demà al matí marxarà direcció a la Corunya. A les sis de la tarda, els de Miquel Olmo entrenaran a la ciutat esportiva d'Abegondo. L'objectiu està marcat: refer-se contra un Dépor que encadena tres partits sense guanyar a Riazor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)