Sabadell

Marxa Ruper i arriba Clerc

Sabadell. La rescissió del migcampista, que fitxarà pel Jaén, obre les portes a l'arribada del lateral esquerre, cedit per l'Espanyol B. El club no ha pogut buscar una sortida a Barral

Amb molt poc moviment va tancar ahir el conjunt arlequinat l'últim dia del mercat d'hivern. Era qüestió d'hores que es formalitzés l'arribada de Carlos Clerc, lateral esquerre cedit per l'Espanyol B, ja que només depenia d'una rescissió en el si de la plantilla arlequinada.

Finalment, va ser Ruper qui va trencar el contracte amb el Sabadell. El migcampista no ho va voler fer fins que no tingués signat del tot l'acord amb un equip –a mig matí es va saber el seu fitxatge pel Jaén– i compartirà vestidor amb l'altre jugador que també ha sortit del Sabadell aquest mes: Paco Sutil. Hores després, doncs, el Sabadell va confirmar l'arribada de Clerc fins a final de temporada. El lateral esquerre cobrirà una o dues posicions –també pot jugar d'interior– que estan donant molts problemes al Sabadell aquest curs.

Barral no surt

L'altre jugador descartat per la direcció esportiva, el defensa Javi Barral, finalment no ha trobat cap sortida i acabarà el curs a la Creu Alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)