3a divisió FEF

Un altre repte per a Toni Romero

Nou tècnic del Vilassar. L'entrenador barceloní té la missió de treure del pou i salvar l'equip maresmenc, tal com ja va aconseguir fa dues temporades amb el Gramenet, al qual també va arribar a mitja lliga i en zona de descens

Dos punts en els últims cinc partits i el retorn a la zona de descens van precipitar dimarts la destitució del tècnic del Vilassar, Toni Fuentes. El substitut és Toni Romero, que tindrà el repte de treure l'equip maresmenc del pou –és penúltim, a dos punts de la zona de permanència– i mantenir-lo a tercera.

Toni Romero ja sap què és agafar un equip en situació delicada i salvar-lo. El tècnic, després d'entrenar entre d'altres l'Atlètic Vilassanès (de Vilassar de Mar), el Ripollet i el Vilassar de Dalt, va arribar a la banqueta del Gramenet el gener del 2012, en la seva primera experiència a tercera, per substituir Lluís Planagumà. L'equip colomenc era divuitè, en zona de descens, per bé que tenia els mateixos punts que el dissetè. No va ser fàcil, però la Grama va assolir la permanència: va acabar dissetè, amb dos punts de marge respecte a les places de descens. La temporada següent –la passada–, Romero va continuar com a tècnic del Gramenet, que va acabar la campanya novè. A l'estiu, el barceloní no va ser renovat i ara no tenia equip.

El Vilassar afronta un calendari compromès: diumenge visitarà un rival directe, el Castelldefels (el mateix equip contra el qual Romero va debutar amb triomf amb la Grama), després rebrà l'Europa i tot seguit tornarà a jugar a casa contra un equip de baix, el Cerdanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)